İkinci nesil Apple Vision Pro, 2025 yılında tanıtılabilir

Yeni Apple Vision Pro modelinin 2025 yılının Ağustos ayında tanıtılması bekleniyor.
İkinci nesil Apple Vision Pro, 2025 yılında tanıtılabilir

Uzun zamandır merakla beklenen Apple Vision Pro modelinin, 2 Şubat tarihinde resmen satışa sunulduğunu sizlere aktarmıştık. Satışa çıkışının ardından henüz bir ay bile geçmemiş olmasına rağmen Apple Vision Pro'nun yeni versiyonu ile ilgili sızıntılar karşımıza çıkmaya başladı.

Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman, yeni Apple Vision Pro'nun 2025 yılında tanıtılabileceğini paylaştı. Gurman'a göre ikinci nesil Apple Vision Pro modeli, önümüzdeki yılın Ağustos ayında tanıtılacak.

Apple'ın iPhone modellerini genellikle Eylül ayında tanıttığını da hatırlatalım. Apple, Ağustos ayının sonunda veya Eylül başında düzenleyeceği bir etkinlikle birlikte hem Apple Vision Pro hem de iPhone modellerini tanıtabilir. 

iPhone ve Apple Watch modellerinde olduğu gibi her yıl yeni bir Vision Pro modeli de görmeyeceğiz. Vision Pro'nun yenilenmesi daha çok MacBook ve iPad modelleri gibi birkaç yılda bir şeklinde olacak. Şu an için ikinci nesil Apple Vision Pro modelinin ne gibi teknik özelliklere sahip olacağı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmadığını da ekleyelim.

Gurman, yeni AirPods modelleri ile ilgili önemli bilgiler de paylaştı. Gurman'a göre AirPods 4 ve USB-C'li AirPods Max modelleri bu yılın son çeyreğinde tanıtılacak. AirPods 4 modelinin yenilenen tasarım, daha iyi bir ses kalitesi ve USB-C ile birlikte gelmesi bekleniyor. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.