Apple Vision Pro, 2 Şubat tarihinde resmen satışa sunuluyor

Apple tarafından paylaşılan bilgilere göre Vision Pro, 2 Şubat tarihinde resmen satışa sunulacak. Vision Pro, önümüzdeki hafta Cuma günü yani 19 Ocak'ta ise ön siparişe açılacak.
Apple Vision Pro, 2 Şubat tarihinde resmen satışa sunuluyor

Haziran ayında düzenlenen WWDC 2023 çerçevesinde tanıtılan Apple Vision Pro'nun 2024 yılı içinde satışa sunulacağı açıklanmıştı. Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan ünlü analist Ming-Chi Kuo, geçtiğimiz Aralık ayında Vision Pro'nun Şubat ayında içinde satışa sunulabileceğini paylaşmıştı

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Apple, Vision Pro'nun satışa sunulacağı tarihi açıkladı. Apple tarafından paylaşılan bilgilere göre Vision Pro, 2 Şubat tarihinde resmen satışa sunulacak. Vision Pro modelinin şu an için sadece ABD'deki fiziksel mağazalarda ve ABD Apple Store'unda satışa sunulacağını da ekleyelim. Vision Pro'nun 2024 yılının sonuna kadar ise Kanada ve Birleşik Krallık'ta da satışa sunulması bekleniyor.

2 Şubat tarihinde satışa sunulacak olan Vision Pro, önümüzdeki hafta Cuma günü yani 19 Ocak'ta ise ön siparişe açılacak. Vision Pro modelinin fiyatı ise daha önce de açıklandığı gibi 3 bin 499 dolar olacak. Vision Pro'nun numaralı lensler ile kullanılabileceğini de ekleyelim. Vision Pro'yu numaraları lensler ile kullanmak isteyen kullanıcıların ise lensler için 149 dolar ekstra ödeme yapmaları gerekiyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Apple CEO'su Tim Cook, Apple Vision Pro'yu şimdiye kadar yaratılmış en gelişmiş tüketici elektroniği cihazı olarak tanımlıyor. Tim Cook'a göre Apple Vision Pro, bağlantı kurma, yaratma ve keşfetme şeklimizi yeniden tanımlayacak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.