Vision Pro, Şubat ayında satışa sunulabilir

Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan ünlü analist Ming-Chi Kuo tarafından paylaşılan yeni bilgilere göre Vision Pro, önümüzdeki Şubat ayının ilk günlerinde resmen satışa sunulacak.
Vision Pro, Şubat ayında satışa sunulabilir

Apple'ın 2024'te tanıtmasını beklediğimiz ürünleri dün sizlere aktarmıştık. Listenin ilk sırasında yer alan Vision Pro modelinin tanıtılmasına oldukça kısa bir süre kaldı. Bloomberg'ten Mark Gurman, birkaç hafta önce Vision Pro modelinin önümüzdeki Ocak ayında tanıtılabileceğini aktarmıştı.

Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan ünlü analist Ming-Chi Kuo tarafından paylaşılan yeni bilgilere göre ise Vision Pro, önümüzdeki Şubat ayının ilk günlerinde resmen satışa sunulacak. Kuo, Vision Pro modelinin sevkiyatlarının Ocak ayında başlamasını bekliyor.

Kuo tarafından aktarılan bir diğer önemli detay ise 2024 yılı içinde ne kadar Vision Pro satılacağı ile ilgili oldu. Kuo'nun paylaştığı bilgilere göre Apple, 2024 yılı içinde toplamda 500 bin adet Vision Pro satışı gerçekleştirmeyi hedefliyor. Vision Pro modelinin 3 bin 500 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olduğunu da hatırlatalım.

Vision Pro modelinin ilk etapta sadece ABD pazarı için kullanıma sunulması bekleniyor. 2024 yılının sonuna kadar ise Kanada ve Birleşik Krallık için de kullanıma sunulacak. Vision Pro'nun diğer ülkelere ne zaman geleceği veya ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Vision Pro'nun bu yıl karşımıza çıkacak en önemli teknolojik ürünlerden biri olacağını söylemek yanlış olmayacaktır. WWDC 2023 çerçevesinde tanıtılan Vision Pro modeli, büyük bir heyecan uyandırdı. Bu durumun farkında olan Apple, Vision Pro için çalışmalarını da hızlandırdı. Son olarak Apple'ın, New York ve Los Angeles gibi büyük şehirlerdeki belli mağazalarına Vision Pro için özel deneyim alanları da kuracağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.