Kurumlar için doküman yönetim çözümleri sunan Onedocs, Arz Portföy'den yatırım aldı

Kurumlar için doküman yönetim sistemi çözümleri sunan Onedocs, Arz Portföy'den yatırım aldı.
Kurumlar için doküman yönetim çözümleri sunan Onedocs, Arz Portföy'den yatırım aldı

Kurumlar için doküman yönetim sistemi çözümleri sunan Onedocs, Arz Portföy'den yatırım aldı. Arz Portföy'ün Bilişim Vadisi ile iş birliği içinde hayata geçirdiği Dördüncü Girişim Sermayesi Yatırım Fonu kapsamında yapılan yatırımın miktarı ise açıklanmadı.

Onedocs, sözleşme yönetim süreçlerini basitleştiren çözümleri sayesinde kullanıcıların sözleşmeleri kolaylıkla oluşturmasını, yönetmesini, onaylamasını ve takip etmesini sağlıyor. Bu da zaman ve çaba tasarrufu anlamına geliyor. Onedocs'un hızlı başlangıç süreci ve kişiye özel ayarlanabilen kurulum seçenekleriyle kullanıcılar, zamanlarını daha önemli işlere ayırabilirken, kısa sürede somut sonuçlar elde etmeye başlıyor. 

Arz Portföy Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Murat Onuk, iş süreçlerinin dijitalleşmesinin gelecekte daha büyük bir öneme sahip olacağını belirterek, dijital dönüşümün her sektörde gerçekleşmesine katkıda bulunmak amacıyla teknoloji odaklı Türk girişimlerine yapılan yatırımların süreceğini ifade etti.

Arz Portföy, son birkaç ay içerisinde birçok yerli girişime yatırım yapmıştı. Bu girişimler arasında Newky, UnitPlan, Branchsight, RecRam ve Oxodes gibi isimler bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.