RecRam, Arz Portföy'ün 4. Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’ndan 110 bin dolar yatırım aldı

RecRam, Bilişim Vadisi ve Arz Portföy iş birliğiyle faaliyete geçirilen 4. Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'ndan 110 bin dolar yatırım aldı.
RecRam, Arz Portföy'ün 4. Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’ndan 110 bin dolar yatırım aldı

İşletmelere müşteri ve geri bildirimlerini toplama ve analiz etme konusunda yapay zekâ destekli etkili ve kolay kullanımlı kişiselleştirilmiş SaaS pazarlama çözümleri sunan RecRam, Bilişim Vadisi ve Arz Portföy iş birliğiyle faaliyete geçirilen 4. Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'ndan 110 bin dolar yatırım aldı.

Farklı sektörlerden firmalara yönelik 100'den fazla hazır şablon içeren platformuyla çözümler sunan RecRam Kurucu Ortağı Nebi Kara, aldıkları yatırım ile 2024 yılında küresel pazarda büyüme stratejilerini güçlendirerek Amerika ve Avrupa pazarında genişlemeyi planladıklarını ifade etti.

RecRam’ın sunduğu video ve sesli geri bildirimler, firmalara müşterilerinin ihtiyaçları ve tercihleri hakkında yapay zekâ desteğiyle derinlemesine bilgiler sunarak 29'dan fazla metrik üzerinden detaylı analizler ve raporlar oluşturuyor. Anketler ve geri bildirimler aracılığıyla, markalara ve pazarlama ekiplerine müşteri sadakatini artırma ve daha güçlü ilişkiler kurma konusunda yardımcı oluyor. RecRam, ayrıca, müşterilerinin farklı SaaS ürünlerini tek bir platformda birleştirerek maliyetleri yüzde 60 oranında azaltmayı hedefliyor.

Arz Portföy Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Murat Onuk, Arz Portföy olarak Türk teknoloji girişimlerine sundukları destekle, ülkemizin dijital dönüşüm sürecinde etkin bir rol oynamayı sürdüreceklerini ifade etti, bu çerçevede girişimcilerin inovasyon potansiyelini ortaya çıkararak Türkiye'nin küresel teknoloji sahnesinde daha da güçlenmesine katkıda bulunacaklarını belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.