Özge Öz ile QNBEYOND Ventures'ın gelecek planlarını konuştuk

4 yıl içinde 4,5 milyon dolardan fazla yatırım yaptıklarını dile getiren Özge Öz, 2023 yılı içinde ise 2 yeni yatırım yaptıklarını paylaştı.

Yatırımcılar ile 2023 yılını değerlendirdiğimiz röportaj serimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Serimizin yeni konuğu ise QNBEYOND Ventures Yönetici Ortağı Özge Öz oldu.

Hatırlatmak gerekirse QNB Finansbank bünyesinde kurulan QNBEYOND Ventures'ı ilk olarak 2020 yılının Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Özge Öz ile birlikte QNBEYOND Ventures'ın 2023 yılını ve tüm detaylarını konuştuk.

Bugüne kadar 4,5 milyon dolardan fazla yatırım yaptıklarını dile getiren Özge Öz, 2023 yılı içinde ise 2 yeni yatırım yaptıklarını paylaştı. Son iki yatırımlarında ortalama 500 bin dolarlık yatırımlar gerçekleştirdiklerini de aktaran Öz, 2023 yılında portföy şirketlerinin önemli yatırım turları kapattıklarını da sözlerine ekledi.

Öz, 2023 içinde Ango.ai ile birlikte ilk exitlerini yaşadıklarını da bizlerle paylaştı. Özge Öz ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda QNBEYOND Ventures'ın 2023 yılı ve gelecek planları ile ilgili detayları bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.