SPONSORLU

Sean Ellis ile Hacking Growth etkinlikleri başlıyor

İş dünyasının büyüme konusundaki öncü isimlerinden biri olan Sean Ellis ile Hacking Growth etkinlikleri 13 ve 14 Şubat tarihlerinde Tech İstanbul'da düzenleniyor.
Sean Ellis ile Hacking Growth etkinlikleri başlıyor

Temmuz ve Kasım aylarında gerçekleştirilen yoğun katılımlı SaaStanbul ve SaaStanbul Growth etkinliklerinden sonra bu kez, iş dünyasının büyüme konusundaki öncü isimlerinden biri olan Sean Ellis ile Hacking Growth etkinlikleri 13 ve 14 Şubat tarihlerinde Tech İstanbul'da düzenleniyor.

Sean Ellis, Dropbox'ın referans sistemini icat eden, %3900'lük büyümeye ulaştıran ve growth hacking terimini popülerleştiren kişi, ve aynı zamanda 500.000 üyeli Growth Hackers platformunu kurarak büyük bir başarıya imza atmış bir 'büyüme uzmanı'.

Sean Ellis'in dünya turu kapsamında İstanbul'daki etkinlikleri iki gün sürecek

Hacking Growth Workshop (tam gün): Sean Ellis'in rehberliğinde geçecek bu tam gün sürecek atölye çalışması, 2 ila 5 kişilik ekip arkadaşlarınızla birlikte şirketinize özel büyüme stratejilerini uygulamanızı sağlayacak. Product-market fit’i bulmuş girişimler için büyümeyi ortaya çıkarma süreçleri eğitimi verilecek.

Hacking Growth Masterclass (yarım gün): Bu yarım günlük eğitimde, katılımcılar işlerinde verimli ve sürdürülebilir büyümeyi hızlandırmak için büyüme sürecini ve ekiplerini nasıl kullanacaklarını öğrenecekler. Teorinin yanı sıra, katılımcılar bu becerileri gerçek örneklerle uygulamak için pratik alıştırmalar yapacaklar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.