YouTube, Apple Vision Pro için uygulama geliştiriyor

YouTube kullanıcılarının Safari'de harika bir deneyim yaşamasını sağlayarak Apple Vision Pro'yu desteklediklerini dile getiren YouTube sözcüsü Jessica Gibby, yol haritalarında Apple Vision Pro için bir uygulamanın yer aldığını belirtti.
YouTube, Apple Vision Pro için uygulama geliştiriyor

Uzun zamandır beklenen Apple Vision Pro, geçtiğimiz hafta resmen satışa sunuldu. 600'den fazla uygulama ile birlikte sunulan Apple Vision Pro'da bazı uygulamalar ise yer almıyor. Hatırlatmak gerekirse YouTube ve Spotify'ın Apple Vision Pro için uygulama desteği sunmayacağını geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık

Uygulama olmaması nedeniyle Apple Vision Pro sahiplerinin YouTube'u, Apple'ın internet tarayıcısı olan Safari üzerinden kullandıklarını da aktaralım. YouTube, Safari dışında ise Apollo geliştiricisi Christian Selig tarafından geliştirilen "Juno" isimli bir uygulama üzerinden de kullanılabiliyor. Safari ve Juno'nun YouTube'daki 3 boyutlu videoları desteklemediğini de ekleyelim.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan YouTube, kararını değiştirdiğini ve Apple Vision Pro için uygulama geliştirdiğini duyurdu. YouTube kullanıcılarının Safari'de harika bir deneyim yaşamasını sağlayarak Apple Vision Pro'yu desteklediklerini dile getiren YouTube sözcüsü Jessica Gibby, yol haritalarında Apple Vision Pro için bir uygulamanın yer aldığını belirtti. Kısacası YouTube, ilerleyen dönemde Apple Vision Pro için bir uygulamayı kullanıma sunacak.

Apple Vision Pro için YouTube uygulamasının ne zaman kullanıma sunulacağı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Apple Vision Pro için diğer Google uygulamalarının sunulmadığını da paylaşalım. YouTube uygulamasının geliştirilmesi ile birlikte diğer Google uygulamalarının Apple Vision Pro için sunulması da sürpriz olmayacaktır. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.