İhsan Elgin ile Finberg'in 2023 yılını ve gelecek planlarını konuştuk

İhsan Elgin ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda hem Finberg'in 2023 yılını hem de şirketin gelecek planlarını tüm detayları ile konuştuk.

Yatırımcılar ile 2023 yılını değerlendirdiğimiz röportaj serimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Serimizin yeni konuğu ise Finberg yönetici direktörü İhsan Elgin oldu. İhsan Elgin ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda hem Finberg'in 2023 yılını hem de şirketin gelecek planlarını tüm detayları ile konuştuk.

Finberg'in temelinde bir fon yönetim şirketi olduğunu belirten Elgin, 4 tane fon yönettiklerini de sözlerine ekledi. Finberg'in 2018 yılında kurulduğunu da hatırlatan Elgin, 5 yıl içinde 56 girişime toplamda 70 milyon dolarlık yatırım yapıldığını paylaştı.

Finberg'in bugüne kadar 6 exit gerçekleştirdiğini de dile getiren Elgin, 2023 yılı içinde toplamda 13 yatırım gerçekleştirdiklerini belirtti. 13 yatırımın 5'inin devam yatırımlar olduğunu da ekleyelim. Elgin tarafından paylaşılan bilgilere göre 2023 yılı içinde yapılan toplam yatırım miktarı ise 3 milyon doların üzerinde

Erken büyüme fonu kuracaklarını da bizlerle paylaşan Elgin, bu fonun 50 - 60 milyon dolar büyüklüğünde olacağını da da dile getirdi. Finberg'in, 2023 yılı, yeni fonu ve gelecek planları ile ilgili tüm detayları İhsan Elgin ile gerçekleştirdiğimiz röportajda bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.