Podcast ve ses odaklı reklam üreten yapay zeka girişimi: Wondercraft

Yapay zeka desteği ile podcast senaryosu üreten wondercraft, bu senaryonun seslendirmesinde ve arka plan müziklerinde de yapay zeka üretimi seslerden yararlanıyor.
Podcast ve ses odaklı reklam üreten yapay zeka girişimi: Wondercraft

Yapay zeka ses teknolojilerine odaklanan Wondercraft, yapay zeka destekli podcastler oluşturmanızı sağlıyor. Yapay zeka desteği ile podcast senaryosu üreten Wondercraft, bu senaryonun seslendirmesinde ve arka plan müziklerinde de yapay zeka üretimi seslerden yararlanıyor.

Podcast’in dilini, konusunu ve başlığını oluşturduktan sonra geri kalan tüm detayları Wondercraft’a bırakabiliyorsunuz. Podcast'in açılış müziği ve seslendirmesi tamamen yapay zeka sesler ile gerçekleştiriliyor. 

Ayrıca Wondercraft ile blog yazıları ya da bülten gibi mevcut içerikleri podcastlere dönüştürmeniz de mümkün. Wondercraft, sunduğu şablonlar ile ses odaklı içeriklerin Canva'sı olmayı amaçlıyor. Wondercraft'in sunduğu şablonlar ile reklamlar oluşturabiliyor, sesli kitapları hayata geçirebiliyorsunuz. 

Buna ek olarak Wondercraft, markalar ve reklamlar için ayrı şablonlar sunuyor. Ürettiğinizi içerikleri 28 dilde tercüme edebiliyorsunuz. Platformda bulunan video içerik özelliği sayesinde podcastlerinizi video içeriklerle destekleyebileceğinizi de ekleyelim.

@webrazzi

Podcast ve ses odaklı reklam üreten yapay zeka girişimi: Wondercraft #webrazzi #wondercraft #podcast #yapayzeka #60saniye

♬ orijinal ses - Webrazzi

Wondercraft'in ücretsiz sürümü de mevcut. Ücretsiz sürümde ise aylık 4 kredi ile yapay zeka senaryo asistanı, 10 standart seslendirme ve paylaşılabilir sayfalar özellikleri sunuluyor. Her 1 kredinin 1 dakikalık sese denk geldiğini belirtmekte fayda var. Ücretli sürümlerin fiyatları ise aylık 29 dolar ile 99 dolar arasında değişiyor. 

Son olarak Wondercraft'in geçtiğimiz günlerde 3 milyon dolar tohum yatırım aldığını hatırlatalım. Wondercraft, Palantir mühendisleri Dimitris Nikolaou, Youssef Rizk ve geçmişte Acast, Spotify ve iHeartmedia'da yöneticilik görevlerini üstlenen Oskar Serrander tarafından kuruldu. 2023 yılında beta sürümünü yayına alan girişim, 30 bin kullanıcıya ulaştı. Girişimin kullanıcıları arasında içerik üreticileri, reklamverenler, girişimciler ve markalar yer alıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.