Tech.eu Summit London 2024'ün ikinci tur konuşmacıları belli oldu

Global girişim ve yatırım ekosistemini Londra'da buluşturacak olan Tech.eu Summit London 2024'ün yeni konuşmacıları belli oldu.
Tech.eu Summit London 2024'ün ikinci tur konuşmacıları belli oldu

16 - 17 Mayıs tarihlerinde Londra'da gerçekleştireceğimiz Tech.eu Summit London 2024'ün ilk tur konuşmacılarını geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık.

İki gün boyunca global girişim ve yatırım ekosistemini Londra'da buluşturacak olan Tech.eu Summit London 2024'ün yeni konuşmacıları belli oldu. Londra'nın en prestijli etkinlik lokasyonlarından biri olan Old Billingsgate'te gerçekleşecek olan Tech.eu Summit London 2024'te global girişimcilik ekosisteminin alanında uzman isimlerini ağırlayacağız.

Bu yıl girişim sahnesi, ana sahne ve yuvarlak masa toplantılarıyla farklı içerik formatları ile dolu dolu bir deneyim yaşatacak olan Tech.eu Summit London 2024'ün "Tech.eu Night" partisi ve VIP Reception olmak üzere sahne dışında da networking etkinliklerine ev sahipliği yapacağını da hatırlatalım.

2 gün boyunca 100'den fazla konuşmacıyı ağırlayacağımız Tech.eu Summit London 2024'te girişim yatırımlarından yapay zekaya, finansal teknolojilerden oyunlara kadar pek çok konu alanında uzman isimlerle birlikte konuşulacak.

Tech.eu Summit London 2024'ün yeni konuşmacıları

Tech.eu Summit London 2024'ün indirimli biletleri için son saatler olduğunu da dün sizlere aktarmıştık. Bu gece sona erecek olan indirimden faydalanmak istiyorsanız Tech.eu Summit London 2024'e buradan bilet alabilirsiniz. Tech.eu Summit London 2024'ün diğer konuşmacılarını ve etkinlik programını ise ilerleyen dönemlerde sizlerle paylaşacağız. 16 - 17 Mayıs tarihlerinde Londra'da görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.