Tech.eu Summit London 2024'ün ilk tur konuşmacıları belli oldu!

Yatırım ekosisteminden yapay zekaya kadar pek çok önemli konunun alanında uzman isimler ile konuşulacağı Tech.eu Summit 2024'ün ilk tur konuşmacıları belli oldu.
Tech.eu Summit London 2024'ün ilk tur konuşmacıları belli oldu!

Tech.eu Summit London 2024'ün 16 - 17 Mayıs tarihlerinde Londra'da gerçekleşeceğini geçtiğimiz aylarda sizlere aktarmıştık. Yatırım ekosisteminden finansal teknolojilere, yapay zekadan sağlık teknolojilerine kadar pek çok önemli konunun alanında uzman isimler ile konuşulacağı Tech.eu Summit 2024'ün ilk tur konuşmacıları belli oldu.

Global girişim ve yatırım ekosistemi Londra'da buluşuyor!

Hatırlatmak gerekirse Tech.eu Summit 2022 ve Tech.eu Summit 2023'ü 1 günlük etkinlikler olarak Brüksel'de gerçekleştirmiştik. Londra'da gerçekleşecek olan Tech.eu Summit London 2024 ise 2 gün olacak. Londra'nın en prestijli etkinlik lokasyonlarından biri olan Old Billingsgate'te 16 - 17 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan Tech.eu Summit 2024, 2 gün boyunca global yatırım ve girişim ekosistemini Londra'da buluşturacak.

Bu yıl girişim sahnesi, ana sahne ve yuvarlak masa toplantılarıyla farklı içerik formatları ile dolu dolu bir deneyim yaşatacak olan Tech.eu Summit London 2024, After Party ve VIP Reception olmak üzere sahne dışında da networking etkinliklerine ev sahipliği yapacak. 2 günlük etkinlik ve öncesindeki VIP Reception ile birlikte 3 günlük bir deneyim sunacak olan Tech.eu Summit London 2024'te, Avrupa ve ABD'den önemli yatırımcılar, girişimlerle ve şirketlerle buluşacak.

AI ve Fintech öne çıkan başlıklar olacak

Tech.eu Summit London, 2 gün boyunca 100'den fazla konuşmacıyı ağırlarken içerik olarak yapay zeka ve fintech dahil olmak üzere geniş bir perspektifte panel ve sunumlarla katılımcılara dolu dolu bir içerik sunacak. Yapay zeka ve fintech'in dışında ise iklim teknolojileri ve oyun da dahil olmak üzere 2024'te sıklıkla konuşulacak konular, program akışında yerini alacak.

Tech.eu Summit London 2024 konuşmacıları

Tech.eu Summit London 2024'ün diğer konuşmacılarını ve etkinlik programını ise ilerleyen dönemlerde sizlere paylaşacağız. Dilerseniz Tech.eu Summit London 2024 için indirimli bileti buradan alabilirsiniz. 16 - 17 Mayıs tarihlerinde Londra'da görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.