Samsung'dan kişinin sağlığını takip eden akıllı yüzük: Galaxy Ring

Samsung, kullanıcının kalp atış hızını, uyku istatistiklerini, vücut sıcaklığını, egzersiz ve fitness durumunu takip edecek akıllı yüzüğü Galaxy Ring'i tanıttı.
Samsung'dan kişinin sağlığını takip eden akıllı yüzük: Galaxy Ring

Samsung, Galaxy Unpacked etkinliğinde, sadece akıllı telefonu Galaxy S24'ü değil, aynı zamanda ilgi çekici bir ürünü daha tanıttı; akıllı yüzük. 

Öncelikle akıllı yüzük dendiği zaman akla ilk olarak "kendi kendine evlenme teklifi eden" bir yüzük gelmesin, zira aslında bu sektör tamamen sağlık odaklı ve her ne kadar ülkemizde pek bilinmese de son dönemde oldukça popüler. Hatta globalde Oura ve Evie gibi dikkat çeken örnekleri mevcut. 

Samsung'un "Galaxy Ring" adını verdiği yüzüğe dair aslında çok fazla detay paylaşılmadı. Ancak muhtemelen yüzük, diğer akıllı yüzüklerin izinden gidecek ve kullanıcının kalp atış hızını, uyku istatistiklerini, vücut sıcaklığını, egzersiz ve fitness durumunu takip edecek. Samsung'un, hem Samsung kullanıcısı olan hem de olmayan kişileri ürünü denemeye ikna etmek için giyilebilir ürününü mevcut yüzüklerden farklılaştırması gerekebilir.

Samsung, S24 telefon serisi için sağlık alanındaki yeniliklerini tanıttı ve ardından şirketin, Samsung Health'in en son yeniliklerini yepyeni bir şekle getireceğini belirterek yüzük haberini ortaya attı. Sunumda ayrıca Galaxy Ring için "geleceğin sağlık anlayışını değiştirecek güçlü ve erişilebilir bir sağlık ve zindelik cihazı" ifadesi kullanıldı. 

Samsung'un bir temsilcisi, şirketin fiyatlandırma ve çıkış tarihi bilgilerini, ürün kullanılabilir hale geldikçe paylaşacaklarını söyledi. Sözcü ayrıca yüzüğün önde gelen sensör teknolojileri ve 7/24 rahat kullanım özelliklerine sahip olacağını da belirtti. 

Şirketin, Galaxy Ring ile ilgili fiyat bilgisi ya da satış veya ön sipariş tarihi vermediğini de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.