Arya GSYF'nin 2023 yılını Sanem Tatlıdil Özal ile konuştuk

8 ay içinde 10 girişime yatırım yaptıklarını aktaran Sanem Tatlıdil Özal, toplamda 2,7 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdiklerini paylaştı.

Yatırımcılar ile 2023 yılını değerlendirdiğimiz röportaj serimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Serimizin yeni konuğu ise Arya GSYF kurucu ortağı Sanem Tatlıdil Özal oldu. Hatırlatmak gerekirse İş Bankası ve Arya Kadın Platformu tarafından hayata geçirilen cinsiyet dengeli bir fon olarak karşımıza çıkan Arya GSYF'i ilk olarak 2022 yılın Kasım ayında sizlere aktarmıştık

Arya'nın hem yatırım hem de network odaklı çalışmalarından bahseden Arya GSYF kurucu ortağı Sanem Tatlıdil Özal, Arya'nın sahip olduğu programlar ile ilgili detayları da paylaştı. Arya GSYF'nin 10.3 milyon dolar büyüklüğünde bir fon olduğunu belirten Özal, lider yatırımcılarının ise 5 milyon dolar ile birlikte Türkiye İş Bankası olduğunu da sözlerine ekledi.

8 ay içinde 10 girişime yatırım yaptıklarını aktaran Özal, toplamda 2,7 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdiklerini de belirtti. 150 ila 350 bin dolarlık yatırımlar yaptıklarını de dile getiren Sanem Tatlıdil Özal, ortalama olarak 250 bin dolarlık yatırımlar yaptıklarını paylaştı.

2024 yılında yatırımlarına devam edeceklerini de söyleyen Özal, henüz fonun sadece yüzde 30'unu kullandıklarını da aktardı. Arya GSYF ile ilgili tüm detayları ve şirketin gelecek planlarını Arya GSYF kurucu ortağı Sanem Tatlıdil Özal ile gerçekleştirdiğimiz röportajda bulabilirsiniz. İyi seyirler!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.