2023'ün en iyi Google Chrome uzantıları

2023'ün en iyi Google Chrome listesi, geçen yıllardan farklı olarak özellikle iş hayatında verimliliği artıran, internet deneyimini geliştiren ve erişilebilirliği sağlayan eklentileri kapsıyor.
2023'ün en iyi Google Chrome uzantıları

2024'e sayılı günler kala Google, 2023'ün en iyi Google Chrome uzantılarının listesini yayınladı. Bu liste, geçen yıllardan farklı olarak özellikle iş hayatında verimliliği artıran, internet deneyimini geliştiren ve erişilebilirliği sağlayan eklentileri kapsıyor. Ancak, genellikle eğlence amaçlı eklentilere daha az yer verildiği gözlemleniyor. Ayırca listede yapay zeka destekli araçlar öne çıkıyor.

Gelin, 2023'ün en iyi Google Chrome listesini yakından inceleyelim.

Scribe: Listenin en başında iş akışlarınızı adım adım belgeleyerek, ekip arkadaşlarınıza kolayca eğitim materyalleri hazırlamanızı sağlayan Scribe bulunuyor. Bu uzantı, yapay zeka destekli bir araç olarak iş süreçlerinizi belgeleyip paylaşmanızı kolaylaştırıyor.

DeepL Translate: Anlık web sayfası çevirisi sunan uzantı, kullanıcıların dil engellerini aşmanıza yardımcı oluyor. DeepL Translate, sayfaları hızlı ve etkili bir şekilde istenilen dile çeviriyor.

QuillBot: E-posta yazma ve yanıtlama sürecini hızlandıran QuillBot, özellikle özetleme ve hızlı yanıtlama için geliştirilmiş yapay zeka tabanlı bir yazılımı olarak dikkat çekiyor.

Sider: Bu uzantı tarayıcı içi bir kenar çubuğu olarak hizmet veriyor. Sider, ChatGPT, Claude ve Bard gibi yapay zeka araçlarına anında erişim sağlıyor.

Teal: İş arama sürecini kolaylaştıran bir eklenti olarak ön plana çıkan Teal, kullanıcıların popüler iş ilanı sitelerinden işleri işaretleyip takip etmesine ve başvurularını tek bir yerden yönetmesine olanak tanıyor.

Transkriptor: Sesli toplantıları otomatik olarak metne dönüştüren Transkriptor, birden fazla dilde metin dönüşümü sağlıyor. Böylece uluslararası ekip üyeleri arasında not paylaşımı kolaylaştırıyor.

Bonjourr: Minimalist bir tarayıcı ana sayfası sunan Bonjourr, ana sayfayı temiz ve dikkat dağıtıcı unsurlardan arındırarak kullanıcıların daha odaklı bir deneyim yaşamasına olanak sağlıyor.

Speechify: Makaleleri, e-postaları ve PDF'leri sesli olarak okuyan bir metin-okuma uzantısı olarak tanımlanan Speechify, farklı sesler ve aksanlarla metinleri seslendirebiliyor. 

Boxel 3D: Kendi seviyelerinizi oluşturabileceğiniz bir platform oyunu olan Boxel 3D, kullanıcıların yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmelerine olanak tanıyor. 

BTRoblox: Roblox oyun platformunu genişletmeyi amaçlayan BTRoblox, yeni özellikler eklemek için tasarlanmış bir eklenti olarak ön plana çıkıyor.

Coupert: İnternet üzerindeki en iyi promosyon kodlarını bulan Coupert, alışveriş yaparken otomatik olarak uyguluyor.

Equalizer: Kullanıcılar tarafından çevrim içi dinlenilen içeriğin ses kalitesini artırmak için daha hassas ses kontrolleri sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.