Yerli siber güvenlik şirketi Brandefense, 2,75 milyon dolar yatırım aldı

Brandefense, seri A öncesi turda 2,75 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Brandefense'in 2,75 milyon dolarlık yatırım turu, Sabancı Ventures’ın liderliğinde gerçekleşti.
Yerli siber güvenlik şirketi Brandefense, 2,75 milyon dolar yatırım aldı

Dijital risk koruma platformu olarak hizmet veren Brandefense'in TechOne VC liderliğinde 600 bin dolar yatırım aldığını 2022 yılının Şubat ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir yatırım ile karşımıza çıkan Brandefense, seri A öncesi turda 2,75 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Brandefense'in 2,75 milyon dolarlık yatırım turu, Sabancı Ventures’ın liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Sabancı Ventures haricinde ise Vestel Ventures ortaklığıyla yönetilen Tacirler Portföy Gelecek Etki Fonu, Teknoloji Yatırım A.Ş. (TTGV), Ak Portföy, TechOne VC ve Finberg yer aldı.

2,75 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Brandefense girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 3,4 milyon dolara ulaştı. 600 bin dolarlık ilk yatırımın ardından ABD'de şirketleşerek yurt dışına açılan Brandefense, aldığı yeni yatırımı ise siber güvenlik sektöründeki yerini pekiştirerek, şirketin küresel ölçekte daha fazla projeye imza atması ve siber güvenlik çözümlerini daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırması için kullanacak.

Dijital ortamı sürekli tarayarak marka itibarının korunması için hassas bilgileri, ağları, web sitelerini ve sosyal medya hesaplarını koruma odaklı çözümler sunan Brandefense, dijital risk koruma servisleri (DRPS), harici saldırı yüzeyi yönetimi (EASM), tedarik zinciri güvenliği ve tehdit istihbaratı (TI) gibi çözümleriyle, kurum ve kuruluşlara yönelik potansiyel riskleri en aza indirmeyi hedefliyor.

Dijital riskleri minimize etme konusundaki kararlılıklarını sürdürerek kurum ve kuruluşların dijital tehditlere karşı daha hazırlıklı olmalarını sağladıklarını dile getiren Brandefense CEO’su Hakan Uzun, Türkiye’nin ötesine geçen etki alanları ile yurt dışında da önemli projelere imza attıklarını ve aldıkları yatırım ile büyüme potansiyellerini daha da ileriye taşıyarak güçlü adımlar atmaya devam edeceklerini aktardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.