Dijital risk koruma platformu Brandefense, 600 bin dolar yatırım aldı

Brandefense tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 600 bin dolar yatırım aldı. Edindiğimiz bilgilere göre Brandefense'in 600 bin dolarlık yatırımı TechOne VC liderliğinde gerçekleşti.
Dijital risk koruma platformu Brandefense, 600 bin dolar yatırım aldı

Siber güvenlik ve istihbarat alanında global markalara dijital risk koruma hizmeti sunan bir girişim olarak karşımıza çıkan Brandefense, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Brandefense tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 600 bin dolar yatırım aldı.

Edindiğimiz bilgilere göre Brandefense'in 600 bin dolarlık yatırımı TechOne VC liderliğinde gerçekleşti. 600 bin dolarlık yatırım turuna TechOne VC'nin haricinde ise geçtiğimiz günlerde sizlere tüm detaylarını aktardığımız Finberg de katıldı.

2019 yılında Ankara'da kurulan Brandefense, interneti köşe bucak izleyerek topladığı verileri analiz ediyor ve kullanıcılarına riskler oluşmadan önce bu konuda uyarılar veriyor. Güvenlik teknolojileri ile entegre çalışan Brandefense, anlık ve sürekli istihbarat imkanı da sunuyor.

Saldırı yüzey analizi kapsamında şirketin internete açık saldırı yüzeyinin otomatik keşfi ve potansiyel risklerin değerlendirilmesi hizmetini de sunan Brandefense, tehdit istihbaratı kapsamında ise yüzlerce veri kaynağını sürekli takip ederek şirkete özgü veri sızıntısı istihbaratı da sağlıyor. 

Brandefense tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, 600 bin dolarlık yeni yatırım ile birlikte öncelikli olarak MENA bölgesinde bulunan finans, savunma sanayi, üretim ve e-ticaret şirketlerine ulaşmayı hedefliyor.

2019 yılının son çeyreğinde hizmet vermeye başladıklarını ve 2021 yılında toplamda 130’dan fazla markayı Brandefense ile Darkweb'de izlediklerini belirten Brandefense kurucu ortağı Caner Köroğlu, şu an için 4 farklı ülkede devletler, kritik kurumlar ve önemli şirketler ile çalıştıklarını da belirtti.

Brandefense’in dünyanın her tarafında siber saldırganları izleyerek, müşterilerinin bir adım önde olmasını sağladığını belirten Brandefense kurucu ortağı Hakan Eryavuz ise takımı önemli ölçüde büyüttüklerini ve gelecek yılın ana hedefinin yenilikçi çözümler ile daha fazla global markayı korumak olduğunu paylaştı..

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.