Kendi sesiniz ile farklı dilde dublajlar sunan yapay zeka destekli uygulama: Captions

Videolarınıza kendi sesinizle farklı dilde dublajlar eklemenizi sağlayan Captions, yapay zeka destekli yaratıcı stüdyo araçları sunuyor.
Kendi sesiniz ile farklı dilde dublajlar sunan yapay zeka destekli uygulama: Captions

New York merkezli yapay zeka destekli video düzenleme uygulaması Captions'ın Kleiner Perkins tarafından yönetilen Seri B turda 25 milyon dolar yatırım aldığını sizlere aktarmıştık. Videolarınıza kendi sesinizle farklı dilde dublajlar eklemenizi sağlayan Captions, yapay zeka destekli yaratıcı stüdyo araçları sunuyor.

Uygulamanın sunduğu özellikler kapsamında videolarınızda kullanmak üzere yapay zeka üretimi müzikler oluşturabilir, uzun formattaki videolarınızı yapay zeka desteğiyle kısa Reels ya da Shorts içeriklerine dönüştürebilirsiniz.

 

Aynı şekilde Captions, sunduğu düzenleme özellikleriyle başka yere baksanız dahi videolarınızda göz kontağını sürdürmenizi sağlıyor. Şirketin sunduğu düzenleme araçlarıyla alt yazılarınızın rengini ve formatını videonuza uyacak şekilde ayarlamanız mümkün.

Ayrıca Video Script özelliği ile video içerikler için akış metinleri ya da senaryolar oluşturabiliyorsunuz. Video Script özelliği altında konuşma ve diyalog gibi birbirinden farklı metin şablonları da sunulmakta. Uygulama bunlara ek olarak teleprompter özelliğiyle de karşımıza çıkıyor.

Captions’a daha önce çektiğiniz bir videoyu yükleyebiliyor ya da uygulama aracılığıyla kendi videonuzu çekebiliyorsunuz. Captions'ı içerik oluşturma sürecinde yapay zekadan yararlanan ve müşterilerin doğrudan mobil cihazlarından stüdyo kalitesinde videolar üretmesini sağlayan yaratıcı bir stüdyo olarak tanımlamak mümkün. Girişim, özellikle bir anlatıcının yer aldığı videolar için tasarlanmış bir kamera uygulaması sunarak, bu ilgi çekici içerik formatına yönelik artan talebi karşılamayı odağına alıyor.

Captions, Captions Pro ve Captions Max olmak üzere 2 farklı abonelik paketine sahip. Abonelik ücretleri aylık 9.90 dolar ile 80 dolar arasında farklılık göstermekte. Pro sürümünde kullanıcılar, otomatik altyazılar ve yapay zeka dublaj dahil olmak üzere tüm yapay zeka özelliklerine erişebiliyor. Aynı şekilde Pro sürümü dahilinde senaryo oluşturucu, teleprompter, kamera ve yapay zeka tarafından üretilen Short içerikleri dahil olmak üzere tüm manuel düzenleme özelliklerine de erişim sağlıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.