İçerik Bulutu ve ContentGO'dan yapay zeka destekli içerik pazarlaması platformu: ContentGO.ai

ContentGO.ai, markaların ve ajansların içerik pazarlaması ve içerik üretim süreçlerinde ihtiyaç duyduğu özellikleri yapay zeka ve insan yeteneklerini birleştirerek tek bir platformda sunuyor.
İçerik Bulutu ve ContentGO'dan yapay zeka destekli içerik pazarlaması platformu: ContentGO.ai

İçerik Bulutu & ContentGO, kullanıcı arama sorguları ve arama sonuç sayfalarına uygun kaliteli içerik üreten yapay zeka destekli içerik pazarlaması platformu ContentGO.ai’ı duyurdu. İlk olarak mayıs ayında gerçekleşen Webrazzi XYZ sahnesinde duyurulan girişim, İçerik Bulutu ve ContentGO’nun deneyimli ekiplerinin iki yıllık bir çalışmasının ürünü.

ContentGO.ai, markaların ve ajansların içerik pazarlaması ve içerik üretim süreçlerinde ihtiyaç duyduğu farklı özellikleri yapay zeka ve insan yeteneklerini birleştirerek tek bir platformda sunmayı hedefliyor.

E-ticaret platformlarına entege yapay zeka destekli içerik üretim çözümleri sunuyor

Shopify, WooCommerce, BigCommerce, SquareSpace, Square gibi e-ticaret altyapıları ile de entegre çalışan ContentGO.ai, ilerleyen süreçte farklı e-ticaret altyapıları, ürün ve servislerle de entegre olup pazarlama ekiplerinin içerik süreçlerini kolaylaştırmayı planlıyor. Bu altyapıları kullanan e-ticaret markaları, ContentGO.ai aracılığı ile ürettirdikleri içerikleri tek tuşla sitelerindeki ilgili sayfalara aktarabiliyor. Ayrıca, hız kazanmak isteyen markalar "Bulk Content Creation" özelliği ile aynı anda yüzlerce içeriği üretebiliyor.

SEO uyumlu içerik

ContentGO.ai, üretilen içeriklerin kaliteli ve SEO uyumlu olmasını sağlamak için kullanıcılarına ana anahtar kelimeleri için hedef ülkenin SERP’ini (arama motoru sonuç sayfalarını) analiz etme imkanı sunuyor. Bu analiz sonucu kullanıcılar brief'lerini geliştirebiliyor ve daha iyi içerik sonuçları alabiliyorlar.

Bir diğer ContentGO.ai teknolojisi de "Keyword Wizard". Bu teknoloji, kullanıcılara ana anahtar kelimelerini girip hedefledikleri ülke özelinde yeni anahtar kelime önerileri alıp bunların üretilecek içerikte kullanılmasını sağlayabiliyor. Büyük ölçekli içerik üreten markalar da ContentGO.ai API’ı ile kendi ihtiyaçları doğrultusunda kişiselleştirilmiş çözümler talep edip içerik üretimini kolay bir şekilde ölçekleyebiliyor.

ContentGO.ai'ın geliştirilme süreci

ContentGo AI CEO’su Ahmet Durmuşoğlu, geliştirme sürecini ve hedeflerini şöyle açıkladı: “10 yıl önce Türkiye'de içerik üretimini kendi geliştirdiğimiz modellerle ölçekleyerek içerik üretimi ve buna bağlı içerik pazarlaması ekosistemini endüstrileştiren ilk şirket olarak lokal, global binlerce markanın içerikle büyümesinde destek olduk. 2020 yılında global büyüme stratejimiz doğrultusunda yurt dışı planlarımızı hayata geçirmek için Londra’da ContentGO markamızla fiziki olarak yapılandık ve ekibimizi kurduk.

ContentGO.ai’ı bu deneyimli ve global projeleri çıkaran ekipler geliştirdi. Uzun yıllardır markalara ve ajanslara hizmet veren, bu süreçte; ürün, servis ve teknoloji geliştiren bir ekip olarak markaların gerçek ve kalıcı çözümlere ihtiyaç duyduğu öngörüsüyle AI destekli, hibrit teknolojiler barındıran bir çözümü hayata geçirdik.’’

Ahmet Durmuşoğlu

ContentGO.ai'ın gelecek hedefleri

ContentGO.ai ekibi olarak önlerinde yoğun bir geliştirme takvimi olduğunu belirten Ahmet Durmuşoğlu şöyle devam etti: ‘’İlk olarak 2024 Ocak ayında ContentGO.ai ile İcerik Bulutu + ContentGO.com’un içerik üreticisi ve editör network'ü birleşecek. Yani isteğe bağlı olarak; ContentGO.ai üzerinden talep ettiğiniz bir İngilizce AI içeriği, ana dili İngilizce olan ve AI Editing konusunda uzmanlaşmış bir editöre aynı arayüzler üzerinden, ayrılmadan hızlı bir şekilde kontrol ettirilebilecek ve yayına alınabilecek. Çünkü insan deneyimi ve zekasının bu içerikleri çok daha zengin ve iyi hale getirdiğini biliyoruz.

ContentGO.ai ikinci büyük yatırımımız 2024 ikinci çeyrekte OpenAI bağımlılığını azaltmak ve kendi LLM modellerimizi eğitip, OpenAI ile birlikte çalışan hibrit, daha iyi, daha hızlı sonuçlar veren bir sistem kurmak olacak. Şu an için kendi minik modellerimizi deniyoruz ama önemli bir yatırım gerektiriyor. Yolculuğumuz 10 yıldır devam ediyor, içerik konusuna kafayı bozmuş bir ekip olarak ContentGO.ai ürünümüzü uçtan uca içerik yönetimi ve pazarlaması aracına dönüştürüp global bir oyuncu haline getirmek 2024 için en büyük hedefimiz.’’

Ekip bizimle ContenGO.ai için Webrazzi okurlarına özel yüzde 20 indirim kodunu da paylaştı: W2B7R2Z0

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.