SPONSORLU

ETi Browni Intense'den 3D efektli reklam kampanyası

ETi Browni Intense, Demet Özdemir ile 3D efektli reklam kampanyası gerçekleştirdi. Demet Özdemir ve Browni Intense ışıltısı her yerde.
ETi Browni Intense'den 3D efektli reklam kampanyası

ETi Browni Intense ilk çıktığı günden bugüne kadar hep “Mutlu et kendini” dedi. Hem ürünleriyle hem de reklam kampanyalarıyla karşılık bulmayı başardı.

Browni Intense bu yıl da stratejisini bir adım daha ileri taşıyarak “İçinden geldiği gibi mutlu et kendini” dediği bir kampanyayla yola çıktı. Üstelik tam da içinden geldiği gibi mutlu olan biriyle... “Bu yıl Browni Intense Kadını kim olacak?” sorusuna iddialı bir cevapla geldi. O isim her anını içinden geldiği gibi yaşayan, kocaman gülümsemesiyle, tavrıyla, içtenliğiyle tam bir Browni Intense Kadını olan Demet Özdemir oldu.

Başrolünde Demet Özdemir’in yer aldığı, bu iddialı kampanya oldukça ses getirdi. Kampanyanın devam projeleri de en az film kadar iddialı olmalıydı.

Bu nedenle ETi Browni Intense Demet Özdemir’i Akmerkez ekranlarına da taşıdı. Browni Intense mutluluğunu her yere yaydı. Browni Intense ve Demet Özdemir ışıltısı Akmerkez’e çok yakıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.