Mobil oyun girişimi Tiamo, 22,5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Yerli bir mobil oyun ve uygulama girişimi olan Tiamo Teknoloji ve İnovasyon, Alesta Yatırım'dan 22,52 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.
Mobil oyun girişimi Tiamo, 22,5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Girişim ekosistemimizin en önemli parçalarından biri haline gelen mobil oyun girişimleri, yatırımlar almaya devam ediyor. Yerli bir mobil oyun ve uygulama girişimi olan Tiamo Teknoloji ve İnovasyon, 22,52 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldığını duyurdu.

Tiamo'nun yatırımı, erken aşama teknoloji girişimlerine yatırımlar yapan Alesta Yatırım'dan geldi. Gerçekleşen yatırım ile birlikte Tiamo Teknoloji ve İnovasyon şirketinin hisselerinin yüzde 10'u Alesta Yatırım'a geçti. Tiamo tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yatırım, şirketin mevcut oyunlarını iyileştirmesi, yeni oyun projeleri geliştirmesi ve global pazarlarda etkinliğini artırması için kullanılacak.

Tiamo'nun geçtiğimiz yıl geliştirmeye başladığı TC Simülasyonu oyunu, simülasyon ve hyper-casual oyun türlerini bir araya getiriyor. Türkiye özelinde yetişkin yaşamını simüle etmek için geliştirilen metin tabanlı bir yaşam simülatörü olan TC Simülasyonu, 1,5 milyon fazla indirme sayısına da ulaştı. Dilerseniz TC Simülasyonu oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Alesta Yatırım ile gerçekleştirdikleri bu yatırımın Tiamo Games'in büyüme hedeflerini hızlandırmalarına olanak sağlayacağını belirten Tiamo Teknoloji ve İnovasyon CEO'su Ömer Demirkıran, bu yatırım ile oyun endüstrisindeki etkilerini daha da artıracaklarını aktardı. Demirkıran, hedeflerinin oyunculara daha da etkileyici ve özgün deneyimler sunmak için teknoloji, inovasyon, analitik ve yapay zeka yatırımları yapmak ve oyun dünyasına yeni bir soluk getirmek olduğunu da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.