BDDK Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, dijital bankalar söyleşisi ile Webrazzi Fintech 2023'te olacak

BDDK Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, dijital bankaların bugününü ve geleceğini anlatmak üzere 13 Aralık'ta gerçekleşecek Webrazzi Fintech 2023'te olacak.
BDDK Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, dijital bankalar söyleşisi ile Webrazzi Fintech 2023'te olacak

Türkiye'nin lider fintech konferansı Webrazzi Fintech 2023, 13 Aralık 2023'te, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Webrazzi Fintech 2023'te, günümüzün yeni finansal teknolojileri, bankacılığın dönüşümü, blockchain entegrasyonu, açık bankacılık, "hemen al, sonra öde" trendi, fintech dünyasının geleceği gibi merak edilen birçok konuyu girişimciler ve sektörün lider finansal kuruluşları ile birlikte konuşacağız.

Konferans programını da ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız. Ancak öncesinde BDDK Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın'ın da Webrazzi Fintech 2023'te yer alacağını belirtmek isteriz.

Son dönemde dijital bankacılık ve dijital bankalar konusunda, fintech alanında önemli gelişmelerin yaşandığı ülkemizde ciddi adımların atıldığını görüyoruz. Geleneksel fiziksel şubeler yerine çevrim içi platformlar üzerinden bankacılık hizmetleri sunan finansal kuruluşlar olarak tanımlayabileceğimiz dijital bankaları anlatmak üzere BDDK Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, 13 Aralık'ta gerçekleşecek Webrazzi Fintech 2023'te bizimle olacak.

İnsanların bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak için giderek daha fazla tercih ettiği bir seçenek haline gelen dijital bankalara dair merak ettiklerimizi ve çok daha fazlasını Mustafa Aydın bizlerle paylaşacak.

Mustafa Aydın kimdir?

Gazi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği'nden 2000 yılında mezun olmuştur. Çalışma hayatına 2001 yılında TÜBİTAK Bilgi Teknolojileri ve Elektronik Araştırma Enstitüsü'nde araştırmacı olarak başlamış olup 2003-2005 yılları arasında Türk Telekom Genel Müdürlüğü'nde Telekomünikasyon Mühendisi olarak devam etmiştir.

2004 yılında Hacettepe Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünden yüksek lisans derecesi almıştır. 2005 yılından itibaren kariyerine Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunda (BDDK) devam ederek BDDK faaliyetleri kapsamındaki kuruluşların bilgi sistemlerine ilişkin mevzuat geliştirme çalışmalarında bulunmuş, yerinde denetimlerde görev almış ve Sektörel Siber Olaylara Müdahale Ekibi çalışmalarını yürütmüştür.

Mustafa Aydın, 2017-2019 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin Philadelphia kentinde bulunan Temple Üniversitesinin “Bilgi Teknolojileri Denetimi ve Siber Güvenlik” bölümünü 4.0 not ortalaması ile okul birincisi olarak tamamlayarak ikinci yüksek lisans derecesini almıştır. Eğitim süresince Temple Üniversitesi Bilgi Güvenliği departmanında görev alarak yurtdışı deneyimi kazanmış, Uluslararası Bilgi Sistemleri Denetçisi (CISA) ve Uluslararası Bilgi Güvenliği Yöneticisi (CISM) sınavlarını da başarıyla vermiştir. Üçüncü yüksek lisansını MBA programında tamamlayan Mustafa Aydın Bilgi Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Hukuku Yüksek Lisans Programında “Finans Sektöründe Bilişim ve Teknoloji Mevzuatı ve Uygulamaları” dersini vermiştir.

İstanbul Üniversitesi Enformatik Bölümünde Doktorasını tamamlayan Mustafa Aydın 2019-2022 yılları arasında BDDK’da Bilgi Sistemleri Uyum Dairesi Başkanı olarak çalışmıştır. 2022’den itibaren BDDK Bilgi Sistemlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görevine devam eden Mustafa Aydın aynı zamanda Risk Merkezi Yönetim Kurulu Üyesidir.

Webrazzi Fintech 2023 için buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım.

13 Aralık'ta görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Macellan SuperApp  Papara

Paycell

Altın Sponsorlar

Adjust  Paribu

United Payment

Gümüş Sponsorlar

Architect  Craftgate

elogo  HangiKredi

FinGate  Netmera

Aktif Bank

Kahve Arası Sponsoru

Metropol

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.