SPONSORLU

Bioderma'dan 3D İnovasyon: Cildini Dinleyen Serumlar

Fransız dermokozmetik markası Bioderma, piyasaya sürdüğü yeni ekobiyolojik serum ailesiyle bu iki önemli unsuru bir araya getirerek adından söz ettiriyor.
Bioderma'dan 3D İnovasyon: Cildini Dinleyen Serumlar

Günümüz cilt bakımı dünyasında sadece ürünlerin kalitesi değil, aynı zamanda dermokozmetik ürünlerin tüketici ile nasıl buluştuğu da büyük önem taşıyor. Fransız dermokozmetik markası Bioderma, piyasaya sürdüğü yeni ekobiyolojik serum ailesiyle bu iki önemli unsuru bir araya getirerek adından söz ettiriyor.

"Cildini Dinleyen Serumlar" teması etrafında örülen bu yeni ürün ailesinin tanıtımı, cilt bakımına yenilikçi bir yaklaşımla, şehrin en hareketli noktalarında yer alan dijital billboardlara taşıyarak tüketici ile iletişimini pekiştiriyor.

İstanbul ve Ankara’nın popüler alışveriş merkezlerini ve caddelerini 3D reklam videolarıyla görsel bir şölene dönüştüren Bioderma, tüketicilere standart bir ilandan çok daha fazlasını vaad ediyor.

İçeriğindeki hyalüronik asit ile erken yaşlanma belirtilerine karşı etki gösteren serum ailesi, her cilt tipinin endişelerine özel çözümler sunuyor;

Sébium Serum’un akne eğilimli ciltlere, Hydrabio Hyalu+ Serum’un nemsiz ciltlere, Sensibio Defensive Serum’un ise hassas ciltlere, nasıl derinlemesine etki ettiğini 3D teknolojisinin sunduğu derinlik hissi ile pekiştirerek gözler önüne seriyor. Bu görsel etkileşim, marka ve ürün farkındalığını maksimum seviyeye çıkartırken, tüketiciyi alışılagelmişin dışında bir deneyime davet ediyor.

Bioderma, cildin en iyi haline ulaşmak için yola çıktığı “Cildini Dinleyen Serumlar” kampanyasıyla sizi sadece bir reklama değil, dermokozmetik uzmanlığını yenilikçi dijital alanların kullanımıyla bizleri yeni bir deneyime davet ediyor. İhtiyaçları için cildinizi dinlediğinizde, Bioderma'nın nasıl cevap verdiğine tanık olmak istiyorsanız siz de gözlerinizi dört açın. Şehrinizdeki ICON ekranıyla karşılaştığınızda durun ve bu deneyimi yaşayın.

Cildinizi dinlediğinizde, cildinizin ihtiyaçlari için Bioderma'nın nasıl cevap verdiğine tanık olmak istiyorsanız gözlerinizi dört açın.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.