ELTA360, 2 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

ELTA360 tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 2 milyon dolar değerleme üzerinden Inventures'tan yatırım aldı.
ELTA360, 2 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

3 boyutlu sanal turlar oluşturmanızı sağlayan yerli bir girişim olarak karşımıza çıkan ELTA360, ilk yatırımını aldığını duyurdu. ELTA360 tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, Inventures'tan yatırım aldı. Söz konusu yatırımın 2 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleştiğini de ekleyelim.

ELTA360'ın paylaştığı bilgilere göre alınan yatırım, şirketin takımını büyütüp Ar-Ge çalışmalarında ilerlemesi için kullanılacak. 2020 yılında Eli Levi ve Okan Aslan tarafından kurulan ELTA360, sunduğu 3 boyutlu sanal tur oluşturma platformu ile gayrimenkul, otomotiv, turizm, perakende ve eğitim gibi sektörlerde hizmet veriyor.

ELTA360'ın müşterileri arasında ise Emlak Konut, Seba İnşaat, Fatih Belediyesi, Varyap, Kolektif House, Han Spaces, Workinton, Damat-Tween ve Denizbank GYO gibi markalar yer alıyor. ELTA360, 360 derece kameralar ve 3D modeller ile uyumlu çalışarak fiziksel mekanların dijital ikizlerini oluşturuyor.

Sanal deneyimler sağlayan girişim, mobil ve desktop başta olmak üzere birçok farklı platformu da destekliyor. Sadece sanal turları oluşturmakla kalmayan ELTA360, bütün platformlardaki kullanıcı davranışlarını detaylı analitik ekranı ile müşterilerine de sunuyor. ELTA360 tarafından sunulan 3 boyutlu sanal turların sanal gerçeklik başlıkları tarafından desteklendiğini de ekleyelim.

Sanal gerçeklik teknolojisi büyüme aşamasında olduğunu ve yakın gelecekte dijitalde mekanların 3D deneyimlere dönüşmesinin bir standart haline geleceğini belirten ELTA360 kurucuları, Inventures’tan aldıkları yatırım ile bu standardı belirleyen en önemli teknoloji firmalarının arasına girmeyi hedeflediklerini de aktardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.