Dijitaliz 2023: RISE'ın konferans programı belli oldu

Azeem Azhar ve David Coulthard gibi isimleri ağırlayacağımız, Eczacıbaşı Topluluğu ve Webrazzi iş birliğiyle düzenlenen "Dijitaliz 2023: RISE" 5 Aralık'ta gerçekleşecek.
Dijitaliz 2023: RISE'ın konferans programı belli oldu

Eczacıbaşı Topluluğu ve Webrazzi iş birliğiyle düzenlenen "Dijitaliz 2023: RISE" 5 Aralık'ta, Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center'da gerçekleşecek. 

Yeni teknolojilerle hızlanan değişimi büyük şirketler ve girişimlerin nasıl yönettiği, rekabet avantajına nasıl dönüştürdüğü ve ekosistemi birlikte değer yaratacak şekilde nasıl güçlendirebileceğimiz gibi konular üzerinde duracağımız Dijitaliz 2023: RISE'a katılmak için hâlâ geç kalmadınız. Konferansa katılım göstermek ve iş ağınızı genişletmek için bu sayfadan 30 Kasım'a kadar "Kayıt Ol" butonuna tıklayabilir ve katılım formunu doldurabilirsiniz.

Dijitaliz 2023: RISE'ın birbirinden değerli konuşmacılarına buradan göz atabilirsiniz. Şimdi ise gelin, hep birlikte konferans programına göz atalım.

Dijitaliz 2023: RISE konferans programı

Dijitaliz 2023: RISE, 13.15'te açılış konuşması ile başlayacak. Ardından Esra Eczacıbaşı Coşkun sahnede olacak. 

Saat 13.30 ve 14.00 arasında, Burak Vardal, Hande Çilingir, Yasin Oral ve Emin Fadıllıoğlu "Tech's Rise: Future Impact" oturumunda teknolojinin yükselişini ve bunun gelecek üzerindeki etkilerini masaya yatıracak. Ardından Azeem Azhar ve Faruk Eczacıbaşı "The Exponential Age: AI" oturumunda son dönemin en popüler konularından olan yapay zekayı detaylı bir şekilde bizlerle paylaşacak.

Saat 15.00'te ise "Connecting for Success: Ecosystems in the Digital Age" oturumu ile Esra Eczacıbaşı Coşkun ve Murat Özyeğin'i dinleyeceğiz. Bu oturumda yeni dünyada çalışanların kariyerlerinde olması gerekenleri tüm detayları ile öğrenme fırsatı yakalayacağız. 

15.25 ve 16.05 arasında Atalay Gümrah ve Erkan Kafadar, gelişmeyi CEO perspektifinden görmemizi sağlayacak "Adapting to Thrive: CEO Perspectives" oturumu ile sahnede olacak. 16.20 ve 17.00 arasında ise Murat Ergün ile Eski F1 Pilotu David Coulthard, "From F1 to Business: Agility, Teamwork and Data Centricity" adlı bir oturumda bir araya gelecek.

Günün sonunda ise "Dijitaliz 2023 Ödül Töreni" gerçekleşecek ve Eczacıbaşı Topluluğu’nun başarılı dijital dönüşüm projeleri ödüllendirilecek.

Dijitaliz 2023: RISE konferans programının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

5 Aralık'ta görüşmek üzere! 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.