2023'ün App Store Ödülleri için finalistler belli oldu

Bu yıl 10 farklı kategoride yaklaşık 40 uygulama, App Store Ödülleri için finalistler arasında yer aldı. Gelin, finalistleri birlikte inceleyelim. 
2023'ün App Store Ödülleri için finalistler belli oldu

App Store editör ekibi, 10 yıldan fazladır App Store Ödülleri ile yılın en iyi oyun ve uygulamalarını ödüllendiriyor. Bu yıl 10 farklı kategoride yaklaşık 40 uygulamanın, App Store Ödülleri için finalistler arasında yer aldığı açıklandı. Önümüzdeki haftalarda açıklanması beklenen App Store Ödülü kazananları ise bu yılın finalistleri arasından seçilecek. 

Söz konusu uygulama ve oyunların seçiminde pek çok kriter gözetildi. Bu kriterler kapsamında kullanıcıların yaratıcılıklarını ortaya koyduğu, kendilerine meydan okuduğu, aile ve arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirdiği uygulama ve oyunlar tercih edildi. Gelin, finalistleri birlikte inceleyelim. 

Yılın iPhone Uygulaması Finalistleri 

Kullanıcıların yol bulmasına yardımcı olduğu için AllTrails, kitlelerin öğrenmesini kolaylaştırdığı için Duolingo, seyahat severleri zamanında ve stressiz bir şekilde havalimanında tuttuğu için Flighty Yılın iPhone Uygulaması Finalistleri arasında yer aldı. 

Yılın iPhone Oyunu Finalistleri 

Sezgisel kontrollere sahip bir retro role-playing oyununu ürettiği için Afterplace, sinematik animasyonlara sahip bir uzay fantezi macerası geliştirdiği için Honkai: Star Rail, Rogue benzeri (Roguelike) aksiyon oyun türüne ilham verdiği için Vampire Survivors Yılın iPhone Oyunu Finalistleri arasında yer aldı. 

Yılın iPad Uygulaması Finalistleri

Yenilikçi çizim araçları ve dinamik renk paletleri yarattığı için Concepts, daha portatif bir video düzenleme deneyimi yarattığı için DaVinci Resolve, makyaj tasarımlarını tüm güzellik meraklıları için hayata geçirdiği için Prêt-à-Makeup Yılın iPad Uygulaması Finalistleri arasında yer aldı. 

Yılın iPad Oyunu Finalistleri

Kullanıcılar için merak uyandıran ve eğlenceli deneyimler ortaya koyduğu için Eggy Party, tüm yaştan kullanıcılar, büyüleyici görseller ve oyun deneyimi sunduğu için Lost in Play, oyuncuları kendi hayal güçlerinden ilham alarak geliştirmeye davet ettiği için Pocket City 2 Yılın iPad Oyunu Finalistleri arasında yer aldı. 

Yılın Mac Uygulaması Finalistleri

Profesyonellere ve öğrenmeye hevesli tasarımcılara yenilikçi tasarım araçları ürettiği için Linearity Curve, fotoğraf düzenleme iş akışını basitleştirdiği ve hızlandırdığı için Photomator, kullanıcıları güzel manzaralar ve uzamsal ses ile çevrelediği için Portal Yılın Mac Uygulaması Finalistleri arasında yer aldı. 

Yılın Mac Oyunu Finalistleri

Oyuncuları dinamik Bilim Fantezi dünyasına taşıdığı için ELEX II, klasik bir hikayeye alternatif bir son eklerken, kusursuz oyun deneyimi sunduğu için Lies of P, ikonik bir işaretle ve tıkla (point-and-click) macerası geliştirdiği için Return to Monkey Island Yılın Mac Oyunu Finalistleri arasında yer aldı.

Yılın Apple Watch Uygulaması Finalistleri

Akıllıca bir şekilde kullanıcıların görevlerini takip etmesini sağladığı için Planny, her beceri seviyesine uygun akıllı ve hedefe yönelik egzersizler oluşturduğu için SmartGym, su sporları meraklılarına gerçek zamanlı olarak deniz koşullarını sunduğu için Tide Guide Yılın Apple Watch Uygulaması Finalistleri arasında yer aldı. 

Yılın Apple TV Uygulaması Finalistleri

Oyun deneyiminde gizem ve çekicilik öğelerini yakaladığı için Bugsnax, popüler antrenörler ve ünlüler ile geniş çapta egzersiz deneyimi sunduğu için FitOn, kateli sinemayı kullanıcıların evine taşıdığı için MUBI Yılın Apple TV Uygulaması Finalistleri arasında yer aldı. MUBI'nin 2007 yılında Efe Çakarel tarafından San Francisco'da kurulduğunu hatırlatalım. 

Yılın Apple Arcade Oyunu Finalistleri

sürdürülebilir ve amaca yönelik bir dokunuşla oyunculara ilham verdiği için Cityscapes, oyuncuları dünya tatlısı yaratıklarla büyük bir maceraya çıkardığı için Hello Kitty Island Adventure, meditatif nakış sanatını daha fazla kullanıcıya ulaştırdığı için stitch. Yılın Apple Arcade Oyunu Finalistleri arasında yer aldı. 

Kültürel Etki Finalistleri

Menopoz desteğini herkes için daha kapsayıcı ve erişilebilir hale getirdiği için balance, kişisel finansı basitleştirdiği için Copilot, oyunculara çevresel etkilere odaklanma konusunda ilham verdiği için Endling, oyun deneyimi ile farklı nesillerden kadınları birbirine bağladığı için Finding Hannah, kullanıcılara zor duyguları sindirmek konusunda yardım ettiği için How to Say Goodbye, dijital bir oyun odasında çocukların öğrenmesini, keşfetmesini ve deneyler yapmasını sağladığı için Pok Pok
konuşma haricindeki iletişimi desteklediği için Proloquo, masalları kahraman kadınların keşfine dönüştürdüğü için Rebel Girls, süpermarket, fırın ve restoranlardaki yiyecek atıklarının azaltılmasına destek olduğu için Too Good To Go, Ruhu rahatlatan bulmacalar hazırladığı için Unpacking Kültürel Etki Finalistleri arasında yer aldı. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.