Instagram hesapları silinmeden Threads hesaplarını silmek artık mümkün

Adam Mosseri, Threads kullanıcılarının artık Instagram hesaplarını silmeden uygulamadaki hesaplarını silebileceklerini bir gönderi ile paylaştı.
Instagram hesapları silinmeden Threads hesaplarını silmek artık mümkün

Threads gönderilerini Facebook ve Instagram'da gizlemenin mümkün hale getirildiğini dün sizlere aktarmıştık. Üstelik haberin içinde birçok Threads kullanıcısının, Instagram hesabı silinmeden Threads hesabını sileceği günü beklediğini belirtmiştik. Haberin üzerinden geçen bir günün sonunda Meta ekibinden sevindiren haber geldi. Kullanıcılar artık, Instagram hesapları silinmeden Threads hesaplarını silebilecek.

Adam Mosseri, Threads kullanıcılarının artık Instagram hesaplarını silmeden uygulamadaki hesaplarını silebileceklerini bir gönderi ile paylaştı. Buna göre kullanıcılar profillerini Ayarlar -> Hesap -> Profili sil veya devre dışı bırak yoluyla silebilecek veya devre dışı bırakabilecek. Bu zamana kadar sadece Threads hesaplarını dondurmak mümkün olabiliyordu. 

Ancak ben şu anda Threads hesabıma baktığımda henüz böyle bir seçeneğin eklenmediğini görüyorum, bu da hesap silme özelliğinin muhtemelen kişilere kademeli olarak sunulacağını gösteriyor. 

Bu değişiklik, Threads kullanıcıları arasında uzun zamandır talep edilen bir özellikti ve birçok kişi, Instagram hesaplarını da silmeden Threads profillerini temizleyememekten dolayı hayal kırıklığına uğramıştı. Değişikliklere rağmen, Instagram ve Threads hala birbirine entegre uygulamalar. Zira Threads'e katılmak için bir Instagram hesabı gerekiyor ve uygulamanın tek mesajlaşma özelliği Instagram'ın gelen kutusuna dayanıyor. Threads ayrıca öneriler ve diğer özellikler için kullanıcıların Instagram varlığından da yararlanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.