SPONSORLU

Yazılım firmalarını büyüten etkinlik 23 Kasım'da başlıyor

SaaStanbul Growth 2023 etkinliği, sektörün öncü isimlerini ve yenilikçi firmaları bir araya getirerek, geleceğin bulut yazılımı ve SaaS çözümlerindeki en son gelişmeleri keşfetme fırsatı sunacak.
Yazılım firmalarını büyüten etkinlik 23 Kasım'da başlıyor

Türkiye'deki SaaS dünyasının en heyecan verici etkinliklerinden SaaStanbul'un ikinci organizasyonu olan SaaStanbul Growth, Bahçeşehir Üniversitesi Kuluçka Merkezi'nin destekleriyle 23 Kasım'da İstanbul'da düzenleniyor.

SaaStanbul Growth etkinliği, bulut yazılımının gücünü keşfetmek, küreselde büyümek, iş ortaklıkları ve satış stratejileriyle gelirleri artırmak ve rekabet avantajı elde etmek isteyen herkesi bir araya getirecek. Sektör profesyonelleri, girişimciler, yatırımcılar ve SaaS çözümlerine ilgi duyan herkes bu etkinlikte ilham dolu konuşmaları dinleyecek, yeni iş bağlantıları kuracak ve sektörün geleceği hakkında bilgiler edinecek.

Etkinlik, yazılım alanında yenilikçi fikirleri, girişimleri ve işbirliklerini desteklemeyi hedefleyen bir platform olacak. Etkinlik, büyüme deneyimleri, churn azaltma yöntemleri, iş ortaklıklarıyla büyüme, KPI'lar & büyüme analizleri gibi SaaS büyüme yöntemlerine odaklanan geniş bir yelpazede 9 oturum içeriyor.

300 kişinin dinleyici olması beklenen etkinliğe toplam 13 konuşmacı katılacak.

Etkinlik detayları:

Tarih: 23 Kasım 2023

Saat: 09.00

Yer: Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Güney Kampüsü, İstanbul

İletişim: [email protected]

Web sayfası: https://growth.saastanbul.com

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.