Webrazzi Summit 2023 için son 1 gün!

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2023 için artık son 1 gün kaldı!
Webrazzi Summit 2023 için son 1 gün!

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2023 için artık son 1 gün kaldı! Yarın, yani 25 Ekim Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek konferansımızda alanında uzman birbirinden değerli konuşmacılarımız, teknoloji ve girişimcilik sektörlerine dair merak edilenleri siz kıymetli katılımcılarımızla paylaşacaklar. 

Webrazzi Summit 2023'te Disrupt, Grow, Future ve Startup Stage salonlarında birbirinden farklı, aynı zamanda ortak noktada birleşen konular gündemimizde olacak. Ancak öncesinde konferansımızın atmosferini bilenlere hatırlatmak, bilmeyenlere de açıklamak isteriz.

Wyndham Grand İstanbul Levent'e ulaştıktan sonra ister merdivenleri ister asansörleri kullanın, sizi sağ tarafta kayıt masası karşılayacak. Kaydınızı yaptırdıktan sonra dilerseniz kahvaltınızı yapabileceğiniz, dilerseniz kahvenizi veya çayınızı yudumlayabileceğiniz bir alanda, sabah networking'i yaparken belki de tanıdıklarınızla karşılaşacaksınız. Konferansımız saat 9.00'da başlayacak ve saat 11.00'den sonra tüm salonlarda birbirinden farklı sunumları ve oturumları dinleme şansı yakalayacağız.

Saat 15.00'e kadar tüm salonlarımız aktif olacak, 15.30'dan sonra ise oturumlar Disrupt sahnesinde toplanacak. Bu arada Startup Stage sahnesi ise gün içinde daima aktif olacak. 

Disrupt sahnesinde yatırımdan exit'e, CVC'lerin yatırım kriterlerinden VC'lerin ajandasına, oyun sektöründen teknoloji dünyasında beklentilere birçok konuyu konuşacağız. Grow'da ise 2024'ün tüketici trendlerinden pazarlama stratejilerine, foodtech'ten yapay zeka ile e-ticarete merak edilen birçok konuyu konuşma fırsatı yakalayacağız. Future salonunda ise bulut mutfaktan dijital bankacılığa, eğitim teknolojilerinden girişim hızlandırma programına girişimcilik dünyasına dair merak edilen konular sahne sunumları ve panellerle katılımcılarla buluşacak.

Startup Stage sahnesinde ise 35 girişimci kendilerini tanıtma fırsatı yakalayacak, girişimlerine dair merak edilenleri cevaplayacak.

Ayrıca gün içinde katılımcılarımız network ağını genişletebilecek, fuaye alanında sponsorlarımızın stantlarına uğrayarak şirketlere dair merak ettiklerini öğrenme imkanı yakalayabilecekler. Etkinliğimizi online olarak takip edecek katılımcılarımız da online networking imkanından faydalanabilecek. Bunun için etkinlik sayfasına gitmek yeterli olacak.

Etkinliğimize özel aracıyla katılacak olanlar araçlarını park etmek için Özdilek AVM'nin otoparkını kullanabilecekler. Toplu taşımayı tercih edecek olanlar ise M2 metrosunda Levent istasyonunda inebilirler. Otobüs tercih edecek olanlar da yine Levent istasyonunu kullanabilirler. 

Webrazzi Summit 2023'e dair merak ettiğiniz her şeye buradan göz atabilirsiniz!

Son olarak konferansımıza buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım.

Ayrıca Webrazzi Summit'te VIP Kayıt ile hem VIP Reception'a hem de etkinlik anında Webrazzi Summit Speaker/VIP Lounge'a giriş hakkı elde edebilecek. Kayıt masası hızlı geçiş hakkı dahil üst seviye hizmetlere VIP Kayıt imkanı ile ulaşmak da mümkün.

Yarın görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Odeabank  Paribu

Turkcell  Yandex Ads

Altın Sponsorlar

Adjust  Iventram

Loreal  Manay CPA

Mastercard  meiro

Gümüş Sponsorlar

Borusan Otomotiv  Craftgate

paytr  Teads

Toloka  Unilever

Startup Lounge İş Ortakları

ITU ARI TEKNOKENT  Kuveyt Türk

Turkish Airlines

Çeviri Sponsoru

Kahve Arası Sponsoru

Metropol Card

Medya Sponsoru

Karnaval

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.