Webrazzi Summit 2023'ün Startup Stage sahnesinde 35 girişim yer alacak

Startup Stage sahnesinde girişimciler kendilerini tanıtma fırsatı yakalayacak, girişimlerine dair merak edilenleri cevaplayacak.
Webrazzi Summit 2023'ün Startup Stage sahnesinde 35 girişim yer alacak

Türkiye'nin önde gelen girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2023, 25 Ekim'de Wyndham Grand İstanbul Levent'te heyecan verici bir atmosferde gerçekleşecek. Webrazzi Summit 2023 konferansımızda mobilden oyuna, girişimlerden yatırıma, yapay zekadan bulut mutfağa, e-ticaretten dijitale herkesi ilgilendirecek konuları alanında uzman isimler ile konuşacağız.

Webrazzi Summit 2023'te Disrupt, Grow, Future ve Startup Stage olmak üzere 4 farklı salon yer alacak. Bu yazımızda girişimlere odaklanacak olan Startup Stage sahnesine yakından bakıyoruz. Startup Stage sahnesinde girişimciler kendilerini tanıtma fırsatı yakalayacak ve girişimlerine dair merak edilenleri cevaplayacak.

Startup Stage genç girişimcilere, teknoloji endüstrisinin önde gelen isimleri ve yatırımcılarının karşılarına çıkarma fırsatı sunuyor. Startup Stage, girişimcilerin kendi projelerini ve iş fikirlerini tanıtmak için sahne aldıkları heyecan verici bir sahne olarak ön plana çıkıyor. 

Webrazzi Summit 2023, girişimciler, teknoloji liderleri, yatırımcılar ve teknoloji meraklıları için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Etkinlik, bu alanlardaki en güncel konuları ele alacak ve katılımcılara ilham verici görüşmeler ve bağlantılar kurma imkanı sağlayacak. 

Türkiye'nin girişimcilik ekosistemi içinde öne çıkan 35 girişim arasında, Türkiye İş Bankası'nın ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı, Türk Hava Yolları'nın başlattığı Terminal Girişim Hızlandırma Programı, Kuveyt Türk'ün yeni fikirleri destekleyip geliştirerek ülke ekonomisine kazandırmayı amaçlayan Lonca Girişimcilik Merkezi ve İTÜ ARI Teknokent'in girişimcilik merkezi İTÜ Çekirdek bulunuyor. Bu programlar, genç girişimcilerin yeteneklerini geliştirmeleri ve yenilikçi fikirlerini hayata geçirmeleri için kritik öneme sahip olanaklar sunuyor.

Webrazzi Summit 2023'ün tüm konuşmacılarına ve konferans programına etkinlik sayfasından göz atabilirsiniz. Webrazzi Summit 2023 konferansımıza katılmak için ise buradan bilet alabilirsiniz. Ayrıca Webrazzi Summit 2023'te VIP Kayıt ile hem VIP Reception'a hem de etkinlik anında Webrazzi Summit Speaker / VIP Lounge'a giriş hakkı elde edebileceğinizi de belirtelim. 25 Ekim Çarşamba günü görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Odeabank  Paribu

Turkcell  Yandex Ads

Altın Sponsorlar

Adjust  Iventram

Loreal  Manay CPA

Mastercard  meiro

ortak

Gümüş Sponsorlar

Borusan Otomotiv  Craftgate

paytr  Teads

Toloka  Unilever

Startup Lounge İş Ortakları

ITU ARI TEKNOKENT  Kuveyt Türk

Turkish Airlines

Çeviri Sponsoru

Medya Sponsoru

Karnaval

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.