SPONSORLU

YGA Zirvesi 2023 başvuruları açıldı!

Eğer sen de dünyadaki kötücül sorunlarla dertlenen, köklü çözüm bulmak ve sosyal etki yaratmak isteyen bir genç isen, 9 Aralık’ta 23.sü düzenlenecek YGA Zirvesi için Zorlu PSM’de buluşalım!
YGA Zirvesi 2023 başvuruları açıldı!

YGA Zirvesi her sene 50 binin üzerinde lise ve üniversite öğrencisinin başvurduğu; seçilen binlerce gencin bilim insanı, sanatçı, akademisyen ve üst düzey yöneticilerle ilham ve etkileşim dolu geçirdiği çok özel bir gün. Eğer sen de dünyadaki kötücül sorunlarla dertlenen, köklü çözüm bulmak ve sosyal etki yaratmak isteyen bir genç isen, 9 Aralık’ta 23.sü düzenlenecek YGA Zirvesi için Zorlu PSM’de buluşalım!

Bu sene, Cumhuriyet’in 100. Yılında Atatürk’ün “Türkiye’nin Muasır medeniyetler seviyesinin üzerinde bir güneş gibi doğması” hayalinin hayal ortaklarıyız. Peki bu ne demek?

Türkiye’den İngiltere’ye yayılan bir kanadı vicdan, diğer kanadı donanım olan çift kanatlı bir eğitim devrimi başlatıyoruz ve bunun tüm dünyaya yayılması için hiç durmadan çalışıyoruz. En son teknolojiyi en dezavantajlı kitlelerle buluşturarak bir eğitim reformu yapıyoruz. Çift kanatlı bu hayalin hayal ortağı olmak için sizleri de davet ediyoruz. Türkiye’den tüm dünyaya yayılacak olan bu eğitim devriminin ilk örneğini deprem bölgesinde ve aynı içerikle İngiltere’de de hayata geçirdik.

Hep birlikte daha fazlasını başarabileceğimize dair inancımız tam. Atatürk’ün Cumhuriyet’i kurarken gösterdiği cüretkarlığı bizler de onu rol model alarak göstereceğiz. Gösterdiği yolda cesurca yürümeye var mısın? Eğer bizimleysen linke tıkla ve başvurunu gönder!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.