Yatırım ekosisteminin tüm detayları Webrazzi Summit 2023'te konuşulacak

Webrazzi Summit 2023'te odağına girişim yatırımlarını alan 3 farklı panelimiz yer alıyor. Gelin bu panellere yakından bakalım.
Yatırım ekosisteminin tüm detayları Webrazzi Summit 2023'te konuşulacak

25 Ekim tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te düzenleyeceğimiz Webrazzi Summit 2023 konferansımızın konuşmacılarını geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Ülkemizdeki girişim, yatırım ve teknoloji ekosistemini bir araya getirecek olan Webrazzi Summit 2023'te, girişimler, yatırım, yapay zeka ve finansal teknolojiler gibi pek çok önemli konu alanında uzman isimler ile birlikte konuşulacak.

5 farklı salonda gerçekleşecek olan Webrazzi Summit 2023'te, odaklandığımız alanlardan biri ise girişim ekosistemindeki yatırımlar olacak. Webrazzi Summit 2023'te odağına girişim yatırımlarını alan 3 farklı panelimiz yer alıyor. Gelin bu panellere yakından bakalım.

CVC'lerin yatırım kriterleri 

Konferansımızın en önemli panelleri arasında yer alan "CVC'lerin yatırım kriterleri" ile ülkemizdeki kurumsal risk sermayesi olarak çevirebileceğimiz Corporate Venture Capital (CVC) şirketlerinin nabzını tutacağız. Panelimizin ana odağı ise kurumsal risk sermayesi şirketlerinin yatırım yaparken dikkat ettikleri kriterler olacak.

Webrazzi içerikten sorumlu genel müdür yardımcısı Ahmet Buğra Ferah'ın moderatörlüğü ile gerçekleşecek olan "CVC'lerin yatırım kriterleri " isimli panelimizin konuşmacıları arasında ise İş Bankası Grubu yeni nesil girişimcilik başkanı Barış Karakullukçu, Inventram genel müdürü Cem Soysal, Finberg yönetim kurulu üyesi İhsan Elgin, Logo Ventures yönetici ortağı Merve Zabcı ve Vinci Venture Capital yatırım komitesi başkanı Şelale Zaim Gorton yer alıyor.

VC'lerin ajandası

Odağına girişim yatırımlarını alan bir diğer panelimiz olan "VC'lerin ajandası" ise adından da anlaşılabileceği üzere yatırım ekosistemimizdeki önemli VC'lere odaklanıyor. Webrazzi içerikten sorumlu genel müdür yardımcısı Ahmet Buğra Ferah'ın moderatörlüğü ile gerçekleşecek olan VC'lerin ajandası panelinde VC'lerin gelecek planlarını ve yatırımlarını konuşacağız.

VC'lerin ajandası panelimizin konuşmacıları arasında ise Revo Capital yönetici direktörü Cenk Bayrakdar, 500 Emerging Europe General Partner'ı Enis Hulli, ScaleX yönetici ortağı Dilek Dayınlarlı ve Nuwa Capital Venture Partner'ı Kaan Kalıpçı bulunuyor.

Teknoloji Yatırım Dünyası: GSYF & VC

Girişim yatırımları odağındaki son panelimiz ise "Teknoloji Yatırım Dünyası: GSYF & VC" olacak. Bu panelimizde ise VC'lerin yanı sıra son yıllarda oldukça popülerleşen Girişim Sermayesi Yatırım Fonu (GSYF) şirketlerine yakından bakacağız. Panelimizde Startupfon, 212, TechOne ve DOMiNO'nun yatırımlarını da tüm detayları ile konuşacağız.

Moderasyonunu üsteleceğim Teknoloji Yatırım Dünyası: GSYF & VC oturumumuzun konuşmacıları arasında ise Startupfon kurucu ortağı Gülsüm Çıracı, DOMiNO yönetici ortağı Mustafa Kopuk212 Founder & General Partner'ı Numan Numan ve TechOne General Partner'ı Yiğit Arslan yer alıyor.

Türkiye'de bulut mutfak sektörünün bugünü ve yarınının Webrazzi Summit 2023'te konuşulacağını da dün sizlere aktarmıştık. Türkiye'de Bulut Mutfak sektörünün bugünü ve yarını isimli panelimizin tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Webrazzi Summit 2023 konferansımıza katılmak için buradan bilet alabilirsiniz. Ayrıca Webrazzi Summit 2023'te VIP Kayıt ile hem VIP Reception'a hem de etkinlik anında Webrazzi Summit Speaker / VIP Lounge'a giriş hakkı elde edebileceğinizi de belirtelim. 25 Ekim Çarşamba günü görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Odeabank  Paribu

Turkcell  Yandex Ads

Altın Sponsorlar

Adjust  Iventram

Loreal  Manay CPA

Mastercard  meiro

Gümüş Sponsorlar

Borusan Otomotiv  Craftgate

paytr  Teads

Toloka  Unilever

Startup Lounge İş Ortakları

ITU ARI TEKNOKENT  Kuveyt Türk

Turkish Airlines

Çeviri Sponsoru

Medya Sponsoru

Karnaval

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.