Türkiye'de bulut mutfak sektörünün bugünü ve yarını Webrazzi Summit 2023'te

Webrazzi Summit 2023'te bulut mutfak sektörünü Ahmet Orhon, Didem Altınbaşak Tulgan ve Tali Şalhon ile konuşacağız.
Türkiye'de bulut mutfak sektörünün bugünü ve yarını Webrazzi Summit 2023'te

Bu sene 25 Ekim'de, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek olan Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2023'e sayılı günler kaldı.

5 farklı salonda takip edeceğimiz Webrazzi Summit 2023'te, mobilden oyuna, yapay zekadan bulut mutfağa, e-ticaretten dijitale herkesi ilgilendirecek konular gündemimizde olacak ve konferansımızın programını kısa bir süre sonra sizlerle paylaşacağız. Ancak öncesinde gelin, bazı oturumlarımızın detaylarına hep birlikte bakalım.

Konferansımızda, geçtiğimiz günlerde sektör analizini yaptığımız bulut mutfak kavramını detaylı bir şekilde konuşacağız. "Türkiye'de Bulut Mutfak sektörünün bugünü ve yarını" adlı oturumumuzun katılımcıları ise Avane Cloud Kitchens kurucusu ve CEO'su Ahmet Orhon, Rafinera Cloud Kitchen CEO'su Didem Altınbaşak Tulgan ve Paket Mutfak kurucu ortağı ve CEO'su Tali Şalhon olacak.

Türkiye'de bulut mutfak sektörü

Öncelikle, bulut mutfak kavramını bir kere daha açıklayalım. Bulut mutfak için yemek siparişlerini odağına alan ve yalnızca teslimat üzerine hizmet veren bir profesyonel mutfak türü diyebiliriz. Bulut mutfaklar, geleneksel restoranların aksine, müşteri bekleme alanları, garsonlar veya paket servis hizmetleri gibi özelliklere de sahip değiller ve bulut mutfaklarda mutfak alanında yemek pişirme ve hazırlama işlemlerine odaklanılıyor.

Dijital platformların yükselişi ve online yemek siparişi uygulamalarının önemi, bulut mutfak sektörünün bugünü hakkında en önemli konulardan biri. Restoran ve yemek işletmeleri, bulut mutfaklar sayesinde daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşabiliyor ve rekabet avantajı elde ediyor. Bu dijital platformlar üzerindeki müşteri geri bildirimleri ve değerlendirmeler, işletmelerin başarısını etkileyen önemli faktörler arasında yer alıyor.

Teknolojik yenilikler ve otomasyonun bulut mutfak sektöründeki rolü de ayrıca önemli, zira bulut mutfaklar, verimliliklerini artırmak ve maliyetleri düşürmek için teknolojik çözümleri benimsiyor. Sipariş yönetimi ve mutfak işlemlerini optimize eden yazılım çözümleri, işletmelerin daha hızlı ve verimli hizmet sunmasına yardımcı oluyor. 

Globalde ve Türkiye'de bulut mutfak yatırımları

Precedence Research’ün bir araştırmasına göre global bulut mutfak pazarının 2032'de 174,66 milyara ulaşması bekleniyor ve ülkemizde de son yıllarda bu alana talep artmış durumda. 

Biz de Türkiye'de bulut mutfak kurma fikrinin çıkış aşamalarından globalde ve Türkiye'deki bulut mutfak yatırımlarına, pandemi döneminde bulut mutfakların yükselişinden günümüzde evrildiği noktalara merak edilen her şeyi cevaplandırmaya çalışacağız. Ayrıca sektörün bugünü ve geleceği hakkında önemli noktalara parmak basacağız.

Konferansımıza buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım. Ayrıca Webrazzi Summit'te VIP Kayıt ile hem VIP Reception'a hem de etkinlik anında Webrazzi Summit Speaker/VIP Lounge'a giriş hakkı elde edebilecek. Kayıt masası hızlı geçiş hakkı dahil üst seviye hizmetlere VIP Kayıt imkanı ile ulaşmak da mümkün.

25 Ekim'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Odeabank  Paribu

Turkcell  Yandex Ads

Altın Sponsorlar

Adjust  Iventram

Loreal  Manay CPA

Mastercard  meiro

Gümüş Sponsorlar

Borusan Otomotiv  Craftgate

paytr  Teads

Toloka  Unilever

Startup Lounge İş Ortakları

ITU ARI TEKNOKENT  Kuveyt Türk

Turkish Airlines

Medya Sponsoru

Karnaval

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.