Vergisiz telefon kampanyası ile alınabilecek en iyi akıllı telefonlar

Bu haberimizde öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar kampanyası ile satın alınabilecek en iyi akıllı telefonlara yakından bakıyoruz. 
Vergisiz telefon kampanyası ile alınabilecek en iyi akıllı telefonlar

Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar kampanyasının detaylarının belli olduğunu dün sizlere aktarmıştık. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından aktarılan bilgilere göre Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar kampanyası, satış fiyatı 9 bin 500 TL ve altındaki modeller için geçerli olacak. Kampanya ile birlikte 5 bin 500 TL'ye kadar destek sağlanması planlanıyor.

9 bin 500 TL olarak belirlenen üst satış fiyatı limiti, günümüz akıllı telefonları için oldukça düşük. Ülkemizdeki akıllı telefon ve bilgisayar fiyatlarına baktığımızda bu fiyatların altında çok fazla seçenek olmadığını görüyoruz. Bu durumun ana nedeni ise artan döviz kurları ve yüksek vergiler. Bu haberimizde ise öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar kampanyası ile satın alınabilecek en iyi akıllı telefonlara yakından bakıyoruz. 

Vergisiz telefon kampanyası ile alınabilecek en iyi akıllı telefonlar

General Mobile Gm 24 Pro

Listenin yerli üyelerinden olan General Mobile Gm 24 Pro, geçtiğimiz aylarda tanıtıldı. General Mobile markasının en yeni üyesi olan General Mobile Gm 24 Pro, güçlü teknik özelliklere sahip. 9 bin 459 TL'lik bir fiyat etiketine sahip olan General Mobile Gm 24 Pro, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar kampanyasının en çok tercih edilebilecek ürünleri arasında yer alıyor.

Realme 10

Listemizin ikinci sırasında yer alan Realme 10, ilk olarak 2022 yılının Aralık ayında karşımıza çıktı. 9 bin TL'lik bir fiyat etiketine sahip olan Realme 10, gücünü Helio G99 işlemcisinden alıyor. Arka kısmında çift kamera da bulunduran cihaz, 2400 x 1080 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip.

Casper VIA X30 Plus

Listemizin bir diğer yerli modeli olan Casper VIA X30 Plus, geçtiğimiz Mart ayında satışa sunuldu. Gücünü Mediatek G99 işlemcisinden alan Casper VIA X30 Plus, 9 bin 500 TL fiyat etiketine sahip. 6,5 inç büyüklüğünde bir ekran ve 256 GB dahili depolama da sunan VIA X30 Plus, kampanya ile tercih edilebilecek başarılı modellerden.

Samsung Galaxy A32

Akıllı telefon pazarının en önemli oyuncuları arasında yer alan Samsung'un bir modeli olarak karşımıza çıkan Samsung Galaxy A32, 9 bin 200 TL fiyat etiketi ile satılıyor. Başarılı bir tasarıma sahip olan Samsung Galaxy A32, 6,4 inçlik Super AMOLED ekran kullanıyor.

Omix X700

Başarılı tasarımı ile dikkatleri çeken bir model olan Omix X700, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında tanıtıldı. Mediatek'in Helio G95 işlemcisini kullanan Omix X700, 16 GB RAM ve 128 GB dahili depolama sunuyor. Omix X700 modelinin 64 megapiksellik bir ana kameraya sahip olduğunu da ekleyelim.

Oppo A96

Listenin uygun fiyatlı üyelerinden olan Oppo A96, geçtiğimiz yılın Mart ayında satışa sunuldu. 7 bin 700 TL'lik bir fiyat etiketine sahip olan Oppo A96, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile geliyor. Oppo A96 modeli gücünü Qualcomm'un Snapdragon 680 işlemcisinden alıyor.

Vivo Y35

Vivo Y35 modeli 2022 yılının Ağustos ayında tanıtıldı. Şu an için ülkemizde 9 bin TL fiyat etiketi ile satılan Vivo Y35, 5 bin mAh büyüklüğündeki pili ile dikkatleri çekiyor. Başarılı bir tasarıma da sahip olan Vivo Y35, 6,58 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.