Şirketlerin bireysel yatırımcı etkileşimleri için yönetim aracı: Stakeholder Labs

Stakeholder Labs, kurumsal şirketlerin bireysel yatırımcı etkileşimini ölçümlemesine ve artırmasına destek oluyor.
Şirketlerin bireysel yatırımcı etkileşimleri için yönetim aracı: Stakeholder Labs

Stakeholder Labs, kurumsal şirketlere odaklanan bir yazılım ile şirketlerin bireysel yatırımcı etkileşimini ölçümlemesine ve artırmasına destek oluyor. Stakeholder Labs'in amiral gemisi ürünü Roundtable, şirketlerin hissedarlarını doğrulayabilmesini, müşteri memnuniyetini ölçmesini ve hissedarlara özel ödüller sunabilmesini sağlıyor.

Roundtable'ın kampanya yönetim sistemini kullanarak hissedarların ömür boyu değerini programatik olarak yükseltiyor. Ayrıca hissedar sadakatini günlük olarak ölçebilmeniz de mümkün. Hissedar topluluğunuzun nabzını gerçek zamanlı olarak ölçen Roundtable, iş zekası aracıyla edindiğiniz verileri eyleme dönüştürmenizi sağlıyor. 

Roundtable'ın yönetici paneli üzerinden şirketler, çeşitli konularda oylamalar da gerçekleştirebiliyor. Şirketler bu panelden kişiselleştirilmiş mesajlar aracılığıyla hissedarlarına erişebiliyor. Şirket ayrıca Roundtable Roundup isimli yatırımcılık odaklı bir e-bültene de sahip. E-bültende yatırım dünyasının önde gelen trendleri ve Roundtable kullananların başarı hikayeleri paylaşıyor. Şirket, paylaştığı başarı hikayeleri kapsamında Selina Hospitality'nin hissedarlarıyla kurduğu ilişki de anlatılıyor. Selina bireysel yatırımcıları programatik olarak ödüllendirdiği bir sisteme geçmiş durumda. Aynı şekilde şirket, üyelere özel kulubünü de tanıttı. 

Bu arada Stakeholder Labs'in, 2023'ün Şubat ayında Seven Seven Six liderliğinde 4.2 milyon dolar tohum yatırımı aldığını ekleyelim. Yatırım turuna katılanlar arasında Greycroft, Elefund, Caffeinated Capital, Plug and Play Tech Center, Witz Ventures, 1Flourish Capital ve FinSight Ventures yer aldı. 

Bu arada Reddit kurucusu Alexis Ohanian'ın yatırım şirketi Seven Seven Six'in liderliği üstlenmesi tesadüf değil. Zira Stakeholder Labs Kurucu Ortağı ve CEO'su Matt Joanou geçmişte Reddit'te çalışmaktaydı. 

Matt Joanou, yatırım sonrasında yaptığı açıklamada 2016 yılında Reddit'e katıldığından bu yana, bireysel hissedarların küresel finans sisteminde bir güç olarak ortaya çıktığını dile getirmişti. Joanou, şirketlerin hızla değişen bu ortamda gerekli araçlardan yoksun olduğunu gözlemlediğini de sözlerine eklemişti.

Aynı dönemde Alexis Ohanian ise yeni neslin Reddit gibi platformlar aracılığıyla yatırım yapmayı keşfettiğine dikkat çekmişti. Yeni neslin, yeni araçlar talep ettiğini ifade eden Ohanian, bireysel yatırımcıların finansal getirinin ötesinde yatırım yaptıkları şirketlerle daha derin duygusal bağ kurma ihtiyacından söz etmişti. Bu anlamda Stakeholder Labs'in Roundtable ile bu ihtiyaçlara cevap verdiğini söylemek mümkün. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.