SPONSORLU

Doğuş Teknoloji'nin Veri Odaklı Çalışmalarıyla İlgili Tüm Detayları Özcan Çavuş ile Konuştuk

Doğuş Teknoloji ve şirketin veri odaklı çalışmaları ile ilgili tüm detayları Doğuş Teknoloji CDO'su Özcan Çavuş ile konuştuk.

Bilgi teknolojileri alanında değer yaratma vizyonu ile kurulan Doğuş Teknoloji, 10’un üzerinde sektörde pek çok firmaya, altyapı çalışmalarından sistemsel ve yazılımsal ürünlere kadar pek çok alanda hizmet sağlıyor. Doğuş Teknoloji ve şirketin veri odaklı çalışmaları ile ilgili tüm detayları Doğuş Teknoloji CDO'su Özcan Çavuş ile konuştuk.

Türkiye ve global pazarda teknoloji dikeyinde yeni ürün ve hizmetleri geliştiren bir teknoloji şirketi olduklarını belirten Doğuş Teknoloji CDO'su Özcan Çavuş, ağırlıklı olarak yazılım çözümleri, robotik süreç otomasyonları, siber güvenlik ve veri analitiği alanlarında teknoloji çözümleri sağladıklarını belirtti.

Son iki yıldır Türkiye'nin yanı sıra Orta Asya ve Orta Doğu pazarına da açıldıklarını belirten Çavuş, Dubai'de tamamen veri odaklı bir şirket kurduklarını dile getirdi. Çavuş, 450'nin üzerinde çalışanı olan bir Ar-Ge merkezi olduklarını da aktardı.

Pandemi ile birlikte momentumu artan bir dijitalleşme sürecine girdiğimizi belirten Çavuş, bu noktada verinin oldukça önemli bir hale geldiğini paylaştı. Önümüzdeki 5-10 yıl içinde nesnelerin interneti teknolojilerinin çok daha önemli bir hale geleceğini düşündüklerini de belirten Çavuş, şirketlerin veri stratejileri oluşturmaları gerektiğini de ekledi.

Doğuş Teknoloji CDO'su Özcan Çavuş ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda Doğuş Teknoloji'nin hangi alanlarda hizmet verdiği, veri yönetimi, analitik ve tahminlemenin neden önemli olduğu ve Doğuş Teknoloji'nin bu alanlardaki çalışmaları ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.