HotelRunner, tesis içi satış operasyonlarına yönelik olarak PayPad'i satın aldı

HotelRunner, PayPad'i satın aldığını ve HotelRunner POS olarak yenilediğini duyurdu.
HotelRunner, tesis içi satış operasyonlarına yönelik olarak PayPad'i satın aldı

HotelRunner, PayPad'i satın aldığını ve HotelRunner POS olarak yenilediğini duyurdu. 

Restoranlar, oteller ve perakende mağazaları için özel olarak tasarlanmış bulut tabanlı, akıllı bir satış sistemi olan PayPad 2016 yılında kuruldu. Şirket, Birleşik Krallık, İspanya, Amerika Birleşik Devletleri ve Türkiye’ye uzanan müşteri kitlesiyle faaliyetlerini küresel pazara da taşıdı.

PayPad ve TeaShop’un Kurucusu Veysel Berk, satın alma ile ilgili düşüncelerini paylaştı: “HotelRunner POS olarak yenilenen PayPad, dünya çapındaki tesislere büyük değer katmak konusunda önemli bir rol oynayacak ve seyahat ve konaklama sektöründe gelişmiş satış çözümleri çağını başlatacak."

Bu satın alma, HotelRunner'ın özellikle otellerin tesis içi satış ve ödemelerine odaklanan kapsamlı ve hepsi bir arada bir çözüm sunma misyonunda önemli bir adım diyebiliriz.

HotelRunner POS, yiyecek içecek operasyonlarını yönetmek için kolay ve etkili bir platform vadediyor ve konaklama tesislerine gelir akışlarını geliştirmek için yeni bir yol sunuyor. HotelRunner otel yönetim sistemi (HotelRunner PMS) ile tam entegre çalışan HotelRunner POS, konaklama tesislerinin tesis içi satış ve ödeme operasyonlarını kolaylıkla yönetmelerini sağlıyor.

PayPad ile otelciler, birden fazla yöntemle ödeme kabul edebiliyor, işlerini her yönüyle analiz edip yapay zeka destekli verilerle operasyonlarını otomatize edebiliyor, böylece verimlilik ve karlılıklarını artırabiliyor. 

HotelRunner, Ocak 2023'te Seri A yatırım turunu tamamlamış ve bu finansmanın şirketin dünya çapındaki varlığını güçlendirmek, ekibini büyütmek ve ileri teknoloji yatırımlarını sürdürmek amacıyla kullanılacağını belirtmişti. Şirket, geçtiğimiz yıl Insights, Autopilot ve Değerlendirme Merkezi (Review Center) gibi ürünlerinin lansmanını gerçekleştirmişti.

HotelRunner POS, tüm konaklama işletmelerine en iyi deneyimi sunmak için mevcut HotelRunner iş ortaklarından başlayarak dünya çapında kademeli olarak kullanıma sunulacak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.