Andreessen Horowitz'in eski yöneticilerinin kurduğu Web3 girişimi Bastion, 25 milyon dolar yatırım aldı

Yatırım turu a16z liderliğinde, Autograph, Laser Digital Ventures, Not Boring Capital, Robot Ventures, Alchemy Ventures ve Aptos Ventures'ın katılımıyla gerçekleşti.
Andreessen Horowitz'in eski yöneticilerinin kurduğu Web3 girişimi Bastion, 25 milyon dolar yatırım aldı

Geçmişte Andreessen Horowitz'de (a16z) yöneticilik yapan Riyaz Faizullabhoy ve Nassim Eddequiouaq'ın kurduğu Web3 girişimi Bastion, tohum turunda 25 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Andreessen Horowitz liderliğinde gerçekleşen yatırım turuna Autograph, Laser Digital Ventures, Not Boring Capital, Robot Ventures, Alchemy Ventures ve Aptos Ventures katılım gösterdi. 

Bastion, kurumsal şirketlere odaklanan bir web3 orkestratörü olarak karşımıza çıkmakta. Şirket, kurumların Web3 çözümleri üretmelerini sağlıyor. Bastion'un sunduğu çözüm, güvenli ve yasal süreçlerle uyumlu bir alt yapı ile Web2 ve Web3'ün en iyi yönleriyle bir araya getiriyor. Böylece şirketler, kullanıcıların ödeme yapması, oyun oynaması, bağlantı kurması ve alışveriş yapması için onlara yeni yollar sunuyor. Aynı zamanda tüm bunlar gerçekleşirken, Bastion, veri analizleri üzerinden eş zamanlı olarak iç görüler sağlıyor. 

Bastion'un ürün gamı, 3 ana başlığa dayanmakta. Bunlar, dijital malların mülkiyeti ve onlardan gelir elde etme, finansal işlemler için akıllı yönlendirme ve müşteri analitiği olarak öne çıkıyor. 

Kurucu ortakların aktardıklarına göre girişimin finansal işlemler için akıllı yönlendirme (Smart Transaction Routing) sistemi, işlemlerin zincir üstünde mi yoksa zincir dışında mı yapılacağını seçiyor. Bu sayede işletmeler için ölçeklenebilirlik ve maliyet verimliliği sağlanırken, kullanıcılar açısından ise işlemler anlık olarak gerçekleştirilmiş oluyor. 

Şirket, bu yeni yatırımı operasyonlarını ölçeklendirme, ekipteki mühendis sayısını artırmak ve ürünün sunduğu çözümleri çeşitlendirmek için yeni lisanslar elde etmek için kullanacak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.