iCloud+ için iki yeni plan: 6TB ve 12TB saklama alanları

iCloud+, 6 TB için 899.99 TL ve 12 TB için 1799.99 TL olarak ücretlendiriliyor.
iCloud+ için iki yeni plan: 6TB ve 12TB saklama alanları

Apple'ın geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Wonderlust etkinliğinde iPhone 15 ailesinin ve yeni Apple Watch'ların yanı sıra bazı ek özelliklerle de tanışmıştık. Bunlardan biri de Apple cihazları için ekstra saklama alanı sunan iCloud+ ile ilgiliydi. Etkinlikte, iCloud+ için 6TB ve 12TB saklama alanlarına sahip iki yeni planın aktif edileceği belirtilmişti. Şimdi ise bu planlar aktif ve satın alınabilir hale geldi. 

Globalde 6TB ve 12TB için ücretler sırasıyla aylık 29.99 ve 59.99 dolar. Ülkemizde ise döviz kuru nedeniyle ücretler 6 TB için 899.99 TL ve 12 TB için 1799.99 TL olarak belirlenmiş

6TB ve 12TB çok fazla saklama alanı gibi görünse de yeni planlar, iPhone 15'in yükseltilmiş 48MP ana kamerasından tam olarak yararlanmak isteyenler için faydalı olabilir. 

Her bir iCloud+ planı, tarama etkinliğini üçüncü taraflardan gizleyen VPN benzeri bir hizmet olan Private Relay'in yanı sıra tekliflere, haber bültenlerine ve diğer hizmetlere kaydolurken kullanabileceğiniz rastgele e-posta adresleri oluşturarak gerçek e-postanızı gizlemenizi sağlayan Hide My Email hizmetini de içeriyor. iCloud+ ayrıca iCloud e-posta alanınızı kişiselleştirmenize ve uçtan uca şifrelenmiş güvenlik görüntülerini saklamanıza da olanak tanıyor.

Aile Paylaşımı özelliği ise, tüm iCloud+ planlarının bir aile grubundaki en fazla beş kişiyle paylaşılmasına olanak tanıyor. Bu şekilde evdeki herkes iCloud+'ın premium özelliklerine erişebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.