Turkcell CEO'su Murat Erkan görevinden ayrıldı

Turkcell CEO'su Murat Erkan, paylaştığı bir gönderi ile görevinden ayrıldığını duyurdu
Turkcell CEO'su Murat Erkan görevinden ayrıldı

Turkcell CEO'su Murat Erkan, paylaştığı bir gönderi ile görevinden ayrıldığını duyurdu. 2015 yılında Turkcell'in Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Murat Erkan, 2019 yılında istifa eden Kaan Terzioğlu'nun yerine vekâleten getirilmişti. 

O dönemde Murat Erkan'ın bu pozisyona geleceği Turkcell'in KAP'a yaptığı açıklama ile netleşmişti. Aynı yıl Murat Erkan, Turkcell'in 5. Genel Müdürü oldu.

Turkcell, Murat Erkan'ın yönetiminde bünyesine katabileceği farklı iş gücü ve çalışma modelleri üzerinde çalıştı. Global veya şehirler arası hareketliliği avantaja çevirmek istediğini vurguladı. Ayrıca şirket, yine Murat Erkan'ın yönetiminde yeni nesil yazılım şirketi kuracağını duyurdu

Murat Erkan yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi: 

Sosyal medyadaki paylaşımlarıma baktığımda her birinin Turkcell’le dolu olduğunu görmek, Turkcell’e liderlik etmek bana her zaman gurur verdi. Fakat bu paylaşımım şimdiye kadarkilerden biraz farklı. Aldığım karar üzerine 15 senemin geçtiği ve bu esnada kurduğumuz bağlarla ikinci evim gibi hissettiğim Turkcell’den ayrılıyorum. Bana emanet edilen koltuğu ve unvanı teslim ettim ancak güçlü birlikteliklerimiz asla emanet değil; bundan sonra da hep sürecek. 

Beraber müthiş işler yaptık, keyifle çalıştık. Tüm Turkcell ailesinin her bir ferdine tek tek teşekkür ediyorum. Turkcell Superonline’daki ilk günümden bu yana hiçbir zaman unutamayacağım bir serüveni birlikte yaşadık. Sizlerle var oldum… Bana olan desteğiniz ve güveniniz için çok teşekkür ederim. Her zaman söylediğim bir şey var; Turkcell adı sadece bir tabela, esas olan ve ona ruhunu kazandıran ise insanlar. Turkcell’i Turkcell yapan bu insanlarla hikayemiz elbet bugün bitmiyor.

Yarın yeni bir gün… Turkcell, başarılı işlerine yenilerini eklerken, ben de ülkemizin göz bebeği şirketimle gurur duymaya devam edeceğim.

Murat Erkan'ın yerine kimin geleceği şimdilik belirsizliğini koruyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.