Slack, yapay zeka ile sohbet kanallarındaki mesajları özetleyecek

Slack, sohbet kanallarındaki mesajları özetleyen bir yapay zeka aracı geliştirdi.
Slack, yapay zeka ile sohbet kanallarındaki mesajları özetleyecek

Slack, sohbet kanallarındaki ve konulardaki mesajları otomatik olarak özetleyebilen bir yapay zeka aracı geliştirdi. Slack AI olarak adlandırılan ürünün önümüzdeki kış aylarında test edilmeye başlanması bekleniyor.

Slack AI adlı yapay zeka aracının sunacağı özelliklerden biri kanal özetleri. Kanal özetleri, belirli bir Slack sohbet kanalında gönderilen mesajların otomatik olarak özetlerini oluşturabilen bir işlev olarak ön plana çıkıyor. Kanal özetleri, bir sohbet kanalındaki tüm mesajları incelemek zorunda kalmadan, bu yapay zeka aracı kanalın önemli konuşmalarını ve ana noktalarını özetleyerek kullanıcıya sunuyor. Bu özetler, o kanalda gerçekleşen konuşmaların ana noktalarını ve önemli detaylarını kısa ve öz bir şekilde sunuyor.

Bu özellik, kullanıcılara ilgisiz sohbetleri eleyerek sadece önemli konuşmalara odaklanma ve kaçırılan önemli bilgileri yakalama imkanı sağlıyor. Daha büyük ve karmaşık konuların daha anlaşılır bir şekilde sunulmasına yardımcı oluyor. Kısacası Slack AI, kullanıcıların iletişimlerini daha verimli hale getirerek önemli bilgilere daha kolay erişmelerini sağlıyor.

Slack AI'ın bir diğer kullanışlı özelliği, Slack içindeki ilgili mesajları, dosyaları ve kanalları arama yeteneği. Kullanıcılar bu aracı kullanarak belirli bir konu veya konuşma hakkında bilgi arayabilecek. Slack AI, aranan konu veya konuşmalar ile ilgili özetler de hazırlayabilecek.Bu, kullanıcıların daha hızlı ve kolay bir şekilde önemli bilgilere erişmelerine yardımcı olacak.

Yapay zeka destekli yeni özellikler ve araçlar eklemeye başladı

Slack'in aynı dönemde Slack listeleri özelliğini test etmeye başlayacağını da ekleyelim. Bu özellik, Slack'in Asana ve Airtable gibi projelerin takip edildiği planlama uygulamalarına karşı rekabet etmesine olanak tanıyacak. Slack listeleri, kullanıcılara ekip genelinde projeleri izleme, belirli görevlere atanmış kişileri ve ilerlemeleri takip etme imkanı sunacak.

Slack'in bu yılın başında yapay zeka destekli yeni özellikler ve araçlar eklemeye başladığını duyurmuştuk. Slack, sesli toplantılar için kullanılabilen bir yapay zeka aracını da tanıttı. Bu araç, sesli toplantılara katılmayı ve önemli konuları özetlemeyi kullanıcılar adına gerçekleştiriyor. Bu sayede, kullanıcılar toplantıları dinlemek ve önemli bilgileri daha kolay takip etmek için bu aracı kullanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.