SaaS yönetim platformu Josys, 93 milyon dolar yatırım aldı

SaaS platformu Josys, Global Brain ve Globis Capital Partners liderliğinde gerçekleşen Seri B turda 93 milyon dolar yatırım aldı.
SaaS yönetim platformu Josys, 93 milyon dolar yatırım aldı

Kurumsal IT yazılım uygulama yönetimini otomatikleştirmek için SaaS platformu olarak faaliyet gösteren Josys, Global Brain ve Globis Capital Partners liderliğinde gerçekleşen Seri B turda 93 milyon dolar yatırım aldı. Josys, geçtiğimiz yılın eylül ayında 32 milyon dolar yatırım almıştı. Böylece girişimin bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarı da 125 milyon dolara ulaştı.

Josys, özellikle birçok ülkede faaliyet gösteren şirketler için pratik sayılabilecek, dizüstü bilgisayarların ve mobil cihazların satın alınması, yapılandırılması, nakliyesi, onarımı ve depolanması dahil olmak üzere IT cihaz yaşam döngüsünü yöneten SaaS yönetim platformu ve IT dış kaynak hizmetleri sunuyor. 

Platforma, bir önceki yatırım turundan bu yana, kullanıcıların düzenlenmemiş yazılım kullanımını keşfetmelerini sağlayan Shadow IT keşfi ve ana veri yönetim sistemi aracılığıyla SaaS kullanım görselleştirmesi ve gerçek zamanlı varlık takibi gibi özellikler eklendi.

Japonya merkezli şirket, şu anda ABD'de ve Singapur, Hindistan, Filipinler, Endonezya, Malezya, Vietnam, Tayland ve Güney Kore dahil olmak üzere bir dizi Asya ülkesinde faaliyet gösteriyor. Josys, 2025 yılına kadar 100'den fazla ülkede hizmet sunmayı hedeflediğini söylüyor. Girişim, aldığı yeni yatırımı ürün ve mühendislik ekibi iş gücünü iki katına çıkarmak ve hizmetleri sunmak için dağıtım kanallarını artırmak için kullanacağını açıkladı.

Bu yılın ağustos ayı itibarıyla şirketin tüm lokasyonlarda yaklaşık 120 çalışanı bulunuyordu. Şirket, şimdi ise yıl sonuna kadar yaklaşık 240 çalışana ulaşmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.