SPK, ebebek'in halka arzına onay verdi

Sermaye Piyasası Kurulu bülteninde paylaşılan bilgilere göre SPK, ebebek'in halka arz olmasına onay verdi. ebebek, hisse başına 46,50 TL'den halka arz gerçekleştirecek.
SPK, ebebek'in halka arzına onay verdi

Anne ve bebek ürünleri pazarının en önemli oyuncuları arasında yer alan ebebek'in halka arz için başvuru gerçekleştirdiğini ilk olarak Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Sermaye Piyasası Kurulu bülteninde paylaşılan bilgilere göre SPK, ebebek'in halka arz olmasına onay verdi.

Alınan onay ile birlikte ilerleyen dönemde Borsa İstanbul’da işlem görmeyi başlayacak olan ebebek'in söz konusu halka arz ile birlikte 24 milyon yeni hisse ile mevcut hissedarlara ait 16 milyon hissenin satılmasını hedeflediğini de belirtelim.

ebebek, hisse başına 46,50 TL'den halka arz gerçekleştirecek. Bültende yer alan bilgilere göre Ahmet Afif Topbaş, Mahmud Muhammed Topbaş, Musa Topbaş, Halil Erdoğmuş, Fatma Hande Topbaş, Fatma Zehra Ülker ve Kamal Anthony Hatoum'un hisseleri halka arz edilecek.

ebebek'in geçtiğimiz dönemlerde konu ile ilgili yaptığı açıklamalara göre halka arz ile elde edilecek olan gelir, şirketin yurt içi ve yurt dışı mağaza ve online satış kanalları yatırımlarını artırmasının yanı sıra işletme sermayesi finansmanında da kullanılacak.

200'ün üzerinden fiziksel mağazaya sahip olan ebebek, halka arz sonrasında daha fazla noktada karşımıza çıkabiliriz. ebebek'in halka arz süreci ile ilgili detaylı bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.