ebebek, halka arz başvurusu gerçekleştirdi

Borsa İstanbul’da işlem görmeyi başlayacak olan ebebek, söz konusu halka arz ile birlikte 24 milyon yeni hisse ile mevcut hissedarlara ait 16 milyon hissenin satılmasını hedefliyor.
ebebek, halka arz başvurusu gerçekleştirdi

Anne ve bebek ürünleri dikeyinde faaliyet gösteren ebebek, halka arz gerçekleştirmeye hazırlandığını geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu. ebebek tarafından bugün paylaşılan yeni bilgilere göre şirket, halka arz için başvuru gerçekleştirdi.

Borsa İstanbul’da işlem görmeyi başlayacak olan ebebek, söz konusu halka arz ile birlikte 24 milyon yeni hisse ile mevcut hissedarlara ait 16 milyon hissenin satılmasını hedefliyor. Alınan talebe göre hissedarlara ait ek 8 milyon hissenin halka arz ile satışa sunulacağını da ekleyelim.

ebebek'in aktardığı bilgilere göre halka arz ile elde edilecek olan gelir, yurt içi ve yurt dışı mağaza ve online satış kanalları yatırımlarında, yenilenebilir enerji yatırımında ve işletme sermayesi finansmanında kullanılacak. Hatırlatmak gerekirse ebebek, toplamda 208 mağaza ve dijital kanallar üzerinden müşterilerine hizmet veriyor.

Yerli markaların halka arz konusunda önemli adımlar atmaya başladıklarını da hatırlatalım. Yerli bir akıllı telefon üreticisi olan Reeder Teknoloji'nin halka arz başvurusu gerçekleştirdiğini geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. ebebek ve Reeder Teknoloji'nin halka arz süreçleri ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.