Kanser hastalarına odaklanan girişim Thyme Care, 60 milyon dolar yatırım aldı

Thyme Care, kanser hastalarının daha iyi bakım almasını sağlayarak hastalıkla mücadelede daha başarılı sonuçlar elde edilmesine yardım ediyor.
Kanser hastalarına odaklanan girişim Thyme Care, 60 milyon dolar yatırım aldı

Kanser bakım platformu Thyme Care, 60 milyon dolar yatırım aldı. B Serisi yatırım turu, Foresite Capital ve Town Hall Ventures tarafından ortaklaşa gerçekleştirildi. Yatırım turunda Andreessen Horowitz BIO + Health, Casdin Capital, Frist Cressey Ventures ve AlleyCorp yer aldı. Yatırım sonrasında Town Hall Ventures'ın kurucu ortağı David Whelan'in şirketin yönetim kuruluna katılacağı açıklandı.

ABD merkezli şirketin toplam yatırım miktarı, aldığı son yatırımla birlikte 80 milyon doları geçti. Değer odaklı bakım platformu olarak ön plana çıkan şirket, sağlık profesyonelleri ve paydaşlar arasındaki iletişimi ve iş birliğini kolaylaştırıyor. Bu da kanser hastaların tedavi ve bakım süreçlerini daha etkili ve sorunsuz hale getiriyor. 

2020 yılında kurulan şirket, kaynakların daha etkili kullanılmasına yardımcı oluyor. Hastaların bireysel ihtiyaçları doğrultusunda tedavi ve bakım planları belirliyor. Bir taraftan kanser hastalarının daha iyi bakım alması, hastalıkla mücadelede daha başarılı sonuçlar elde edilmesini sağlıyor. Bu da hastaların yaşam kalitesinin artırıyor.

Thyme Care, hastaları bakım ekibiyle bir araya getiriyor ve hastalığın teşhisi hakkında bilgi sağlıyor. Platform aynı zamanda davranışsal sağlık, konut, ulaşım, bakım ve mali yardım gibi konularda kaynaklar sunuyor.

Dünya genelinde her yıl 734 bin kişiye kanser teşhisi konuluyor. Dünya Sağlık Örgütü'ne göre 2020'de her 6 ölümden biri kanser nedeniyle gerçekleşti. Bu yüzden bu alanda çalışan ve teknoloji geliştiren şirketler dikkat çekiyor. 2020'nin Ocak ayında uzaktan kanser tedavisine odaklanan girişim Reimagine Care, 25 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.