Güvenlik otomasyonu girişimi Cerby, 17 milyon dolar yatırım aldı

Cerby'nin sunduğu çözüm, standart olmayan ve genellikle iş birimlerinin kontrolü dışında seçilen uygulamaların erişim yönetimini sağlama amacı taşıyor.
Güvenlik otomasyonu girişimi Cerby, 17 milyon dolar yatırım aldı

Güvenlik otomasyonu alanında faaliyet gösteren Cerby, 17 milyon dolar yatırım aldı. A Serisi yatırım turu, Two Sigma Ventures tarafından yönetildi. 

Yatırım turuna Outpost Ventures, Ridge Ventures, Founders Fund, Bowery Capital, AV8 Capital Partners, Salesforce Ventures, Tau Ventures, Okta Ventures, Incubate Fund, Obsidian Security ve Carbon Black'in kurucu ortağı Ben Johnson katıldı.

Cerby, yeni yatırımı pazarlama faaliyetlerini genişletmek ve Ar-Ge çalışmaları için kullanacağını açıkladı. 2020 yılında kurulan şirketin bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarı ise 32,5 milyon dolara çıktı.

İşletmelerin kullandığı yazılımlar genellikle standart değil. Birçok farklı türde uygulama ve hizmet, işletmelerin özgün ihtiyaçlarını karşılamak üzere kullanılıyor. Standart olmayan uygulamalar, genellikle ticari veya özelleştirilmiş yazılımlar olup genel kullanıma açık yazılımların özelliklerini taşımayabiliyor.

Bir taraftan işletmelerde, çalışanların ve kullanıcıların farklı uygulamalara ve sistemlere güvenli bir şekilde erişmesini sağlamak önemli. Erişim yönetimi, kimin hangi uygulamalara erişebileceğini kontrol etmek, güvenli oturum açma süreçlerini sağlamak, kullanıcı rollerini yönetmek gibi faaliyetleri içeriyor.

Belsasar Lepe ve Vidal González tarafından faaliyete geçen Cerby'nin sunduğu çözüm, standart olmayan ve genellikle iş birimlerinin kontrolü dışında seçilen uygulamalara erişim yönetimini sağlamayı amaçlıyor. 

Platform aynı zamanda robotik süreç otomasyonu ve farklı kimlik sağlayıcılarıyla entegrasyonlar gibi özellikleri bir araya getiriyor. Güvenlik politikalarını otomatikleştirerek ve güvenlik açıklarını en aza indirerek işletmelerin güvenlik yönetimini geliştirmeyi amaçlıyor. 

Cerby'nin platformu işletmelerin zaman ve kaynak tasarrufu yapmalarına yardımcı oluyor. Şirketin müşterileri arasında L'Oréal, Fox, Colgate-Palmolive, Dentsu, Televisa bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.