Elon Musk, Mark Zuckerberg'ün evine dövüşmek için habersiz gideceğini söyledi

Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasındaki olası dövüş, muhtemelen hiçbir zaman gerçekleşmeyecek.
Elon Musk, Mark Zuckerberg'ün evine dövüşmek için habersiz gideceğini söyledi

Geçtiğimiz haftanın sonunda Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasındaki "olası" dövüşe dair zaman çizelgesini sizlerle paylaşmıştık. Hafta bitmeden önce Musk bir tweet atmış ve dövüşün Roma'da olacağını söylemişti, ancak hafta sonu İtalya hükümeti Musk'ın bu iddiasını yalanladı.

Dün ise Mark Zuckerberg, Elon Musk'ın kafes dövüşü konusunda ciddi olmadığını söylemişti. Ancak Musk'tan gelen son bilgiler durumun pek de öyle olmayabileceğini gösteriyor. Zira ünlü milyarder şimdi de Zuckerberg'in evine dövüşmek için habersiz gideceğini söyledi. Tabii söz konusu Musk olunca bir şeyden yüzde yüz emin olmak pek de mümkün değil.

Musk, Tesla deneme sürüşü için Palo Alto'da olacağını, araçtan Zuckerberg'ün evine gitmesini isteyeceğini ve Zuckerberg kapıyı açarsa dövüşeceklerini söyledi. Zuckerberg'ün Meta'daki sözcüsü Iska Saric ise Mark Zuckerberg'ün şu an seyahatte olduğunu söyledi. Zuck'ın bu maçı ciddiye aldığını belirten Saric, evine olmadık zamanda gelen biriyle dövüşmeyeceğinin de altını çizdi. 

Zuckerberg, Musk'ın haftalarca kafes maçı için bir tarih teyit etmemesi, ardından ameliyat olması gerekebileceğini ve dövüşün UFC'nin katılımı olmadan Roma'da yapılacağını öne sürmesinin ardından kısa süre önce havlu attı. Düzenli olarak antrenman yapan ve jiujitsu turnuvalarında yarışan Zuckerberg, dövüşün profesyonelce organize edilmesi konusunda kararlıydı. Ancak burada şov yapan taraf her zamanki gibi Elon Musk oldu.

Sonuç olarak, oldukça karmaşık bir hale bürünen bu "dövüş" artık muhtemelen hiçbir şekilde olmayacak. Belli ki bu saatten sonra kimse de Elon Musk'ın dediklerine kulak asmayacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.