Emre Sokullu'dan Grou.ps'un bilinmeyenlerini anlatan kitap: "Grou.ps Hikayesi"

"Grou.ps Hikayesi - Türkiye'den Amerika'ya Uzanan Bir Girişimcilik Öyküsü" isimli kitap içinde Grou.ps girişiminin bilinmeyenleri ve tüm girişim serüveni yer alıyor.
Emre Sokullu'dan Grou.ps'un bilinmeyenlerini anlatan kitap:

Ülkemizdeki girişim ekosisteminin en köklü girişimleri arasında yer alan Grou.ps'u ilk olarak 2008 yılında sizlere aktarmıştık. Emre Sokullu tarafından kurulan Grou.ps, tüm iş birliği araçlarını bir arada toplayan bir çözüm olarak karşımıza çıkmıştı.

Uzun süredir girişim ekosistemimizin bir parçası olan Grou.ps'un hikayesini yıllar içinde sizlerle paylaşmıştık. Webrazzi'nin eski yazarlarından Fırat Demirel’in Geleceği Görenler kitabı içinde de Grou.ps'un girişimcilik serüveninin aktarıldığını sizlerle paylaşmıştık.

Girişimin kurucusu Emre Sokullu, Grou.ps'un tüm hikayesini ve girişimcilik serüvenini yazdığı yeni bir kitap ile paylaştı. "Grou.ps Hikayesi - Türkiye'den Amerika'ya Uzanan Bir Girişimcilik Öyküsü" isimli kitap içinde Grou.ps girişiminin bilinmeyenleri ve tüm girişim serüveni yer alıyor. Sosyal medya platformu Grou.ps’un 15 yıllık serüvenini anlatan kitap "Grou.ps Hikayesi," İkinci Adam Yayınları tarafından yayınlandı.

Murat Kaya'nın da katkı sağladığı otobiyografi tadındaki eserde, girişimcilere tavsiyeler, satın alma ve yatırım bulma süreçleri hakkında ipuçları, özel hayat dramaları ve Grou.ps’un 2014 - 2020 arasındaki şimdiye kadar ışık tutulmamış serüvenleri de yer alıyor.

Emre Sokullu tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre Grou.ps girişiminin arka planda kalan bilinmeyen öyküsüne odaklanan Grou.ps Hikayesi - Türkiye'den Amerika'ya Uzanan Bir Girişimcilik Öyküsü kitabı, Emre Sokullu'nun hayat hikayesi ile başlıyor. Emre Sokullu'nun girişimciye dönüşme hikayesini ele alan kitap, Sokullu'nun kişisel yatırımlarına da odaklanıyor.

Kitabın ana konusu ise adından da anlaşılabileceği üzere Grou.ps girişimi. Grou.ps'un kuruluşundan yatırım süreçlerine kadar tüm süreçlerini detayları ile paylaşan Grou.ps Hikayesi - Türkiye'den Amerika'ya Uzanan Bir Girişimcilik Öyküsü, Grou.ps'ün exit sürecini de detayları ile aktarıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.