Garanti BBVA'dan kripto cüzdan ve transfer hizmeti: Garanti BBVA Kripto

Garanti BBVA, kripto hizmeti Garanti BBVA Kripto'yu gönderdiği bir şirket içi e-posta ile ilk etapta kendi çalışanlarına açtı.
Garanti BBVA'dan kripto cüzdan ve transfer hizmeti: Garanti BBVA Kripto

Kripto varlıklara olan ilgi son dönemde oldukça artmış durumda. Vaziyet böyle olunca finans ve bankacılık sektörlerinin de bu alanda adımlar atmaya başladığını görüyoruz. Hatırlarsanız geçtiğimiz yılın sonunda Garanti BBVA'nın kripto tarafındaki hazırlıklarını genişlettiğini ve bu kapsamda yeni bir iş ilanı yayınladığını sizlere aktarmıştık. 

Garanti BBVA, LinkedIn'de paylaştığı bir ilan ile Dijital Varlık Yönetimi Müdürlüğü'nde “Dijital Varlık Likidite Yönetimi Proje Sorumlusu/ Product Owner" aradığını duyurmuştu. Aslında bu Garanti BBVA'nın kripto alanındaki ilk ilanı değildi. Şirket daha önce de "Kripto Varlık Yetkilisi/Uzmanı" ilanı açmıştı.

Şu anda sadece şirket çalışanları tarafından kullanılabiliyor

Garanti BBVA'nın bu iş ilanlarıyla kripto alanında sağlam bir adım atmaya hazırlandığını anlamış, ancak bunun tam olarak nasıl gerçekleşeceğinin sinyallerini henüz edinememiştik. Şimdi edindiğiniz bilgilere göre Garanti BBVA, kripto cüzdan ve transfer hizmetine olanak sağlayan hizmeti Garanti BBVA Kripto'yu gönderdiği bir şirket içi e-posta ile ilk etapta kendi çalışanlarına açtı. Şu anda platformda kripto alım-satımı gerçekleştirilmese de ilerleyen dönemde bu özelliğin ekleneceği belirtildi. 

Garanti BBVA Kripto'nun müşteriler için ne zaman aktif edileceği henüz belli değil.

Konuyla ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.