Hakkı Alkan, PODA'nın yüzde 25'ine ortak oldu

Hakkı Alkan, kısa süreli çalışma ihtiyaçları için çalışma kabini, toplantı odası gibi alanların rezerve edilerek kullanıma sunulmasını sağlayan donanım ve yazılım platformu PODA'ya hisse satışı ile yüzde 25 ortak oldu.
Hakkı Alkan, PODA'nın yüzde 25'ine ortak oldu

Hakkı Alkan, kısa süreli çalışma ihtiyaçları için çalışma kabini, toplantı odası gibi alanların rezerve edilerek kullanıma sunulmasını sağlayan donanım ve yazılım platformu PODA'ya hisse satışı ile yüzde 25 ortak oldu. Hakkı Alkan, geçtiğimiz aylarda Lumier Games'e ortak olmuş ve bu yılın başında da ortak çalışma alanı Co-Founder.Work’ü kurmuştu.

PODA’yı çalışma masası, sandalye, hızlı internet bağlantısı, klima ve ses izolasyonu özellikleri ile istenilen yerde çalışmaya olanak sağlaması için tasarlanmış yeni nesil çalışma kabini olarak tanımlayabiliriz. PODA'nın sunduğu kabinler, çalışma ortamı ve lokasyonu konusunda üst düzey esneklik sağlıyor.

Bir alışveriş merkezinde, kafede, havalimanında, kişilere özel ve odaklanabilecekleri bir iş alanı sağlayan PODA, bireylerin istedikleri her yerden verimli bir şekilde çalışabilmesini mümkün kılarken, hijyen ve konfor konusundaki beklentileri de karşılıyor. Yeni teknolojilerle donatılan, UV-C ile hava ve ortam sterilizasyonu sağlayan, klima ve yüksek hızda sınırsız internet imkanı sunan PODA’ların sayısı giderek artıyor.

Minimalist, sürdürülebilir, kullanımı kolay ürün ve hizmetler tasarlayan PODA’nın, bu zamana kadar toplamda 126 bin kez indirilen, Android ve iOS platformunda kullanımda olan mobil uygulamasında, rezervasyon sistemi aktif olarak kullanılabiliyor ve kredi kartı ile ödeme altyapısı da bulunuyor.

Bugüne kadar Emaar Square AVM, Akasya AVM, 42 Maslak, Kanyon AVM, Zorlu Center AVM, Trump AVM, Amerikan Hastanesi, Gloria Jean’s Coffee - Cennet, Esenboğa Havalimanı ve CoBodrum - Bodrum olmak üzere 10 farklı lokasyonda, 27 kabin ile misafirlerine hizmet veren PODA, 10 binden fazla üyeye sahip.

Cemal Akar’ın kurucu olarak yer aldığı PODA’da, Oğuz Önel, Levent Burçin Sözütok, Tankut Mülayimsi ve Oytun Tüfekçiler de kurucu ortak olarak yönetim ekibinde bulunuyor.

Ortak çalışma alanı Co-Founder.Work’ün kurucusu Hakkı Alkan’ın yatırımı ile PODA, lokasyon ve kabin sayısını artırmayı hedeflerken, bu deneyimle daha fazla kişi ve iş ortağının tanışmasını planlıyor. Girişim, bu yatırımla beraber yurt dışına açılmak için planladığı çalışmaları da hızlandırmış durumda.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.